Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο! Σε ψυχιατρική κλινική ο ισχυρός άνδρας ιστορικής ελληνικής ομάδας - Διαβάστε ποιος είναι
| 2021-07-23 15:20:00

Απίστευτο! Σε ψυχιατρική κλινική ο ισχυρός άνδρας ιστορικής ελληνικής ομάδας - Διαβάστε ποιος είναι

Sportdog Team
Απίστευτο! Σε ψυχιατρική κλινική ο ισχυρός άνδρας ιστορικής ελληνικής ομάδας - Διαβάστε ποιος είναι

Ο ισχυρός άνδρας μετά από τις επιθέσεις σε δυο κληρικούς, κατόπιν Εισαγγελικής εντολής οδηγήθηκε στη Ψυχιατρική κλινική για ακούσια νοσηλεία - Διαβάστε τι έχει συμβεί τις τελευταίες ώρες! .

Παναχαϊκή: Στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, βρίσκεται ο Γιώργος Μπάρλος επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του pelop.gr πως μετά τη χθεσινοβραδινή σύλληψη, θα μεταφερόταν στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ο ισχυρός άνδρας μετά από τις επιθέσεις σε δυο Κληρικούς, κατόπιν Εισαγγελικής εντολής οδηγήθηκε στη Ψυχιατρική του Ρίου για ακούσια νοσηλεία.

Πάτρα: Το χρονικό της επίθεσης σε ιερείς και η σύλληψη του Γιώργου Μπάρλου

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του pelop.gr, την Τετάρτη η οικογένεια του είχε υποβάλλει αίτημα για εγκλεισμό του στη Ψυχιατρική Κλινική, μετά το επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης στο Επισκοπείο. 

Χθες Πέμπτη, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του, ωστόσο οι οικείοι του φέρεται πως ενημέρωσαν πως μπορούν να διαχειριστούν οι ίδιοι την κατάσταση και έτσι δεν προχώρησε η διαδικασία μεταφοράς τους στη Ψυχιατρική.

Λίγες ώρες αργότερα όμως ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, προχώρησε σε επιθέσεις δυο Κληρικών, με την εφαρμογή της εισαγγελικής απόφασης για ακούσια νοσηλεία του μετά τη χθεσινοβραδινή του σύλληψη στο σπίτι του να είναι μονόδρομος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags