Facebook Pixel "Τρέλα" στον Ιβάν - Αυτός ο παίκτης μπορεί να φέρει 10 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ στο μέλλον
| 2021-07-24 19:22:00

"Τρέλα" στον Ιβάν - Αυτός ο παίκτης μπορεί να φέρει 10 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ στο μέλλον

Sportdog Team
"Τρέλα" στον Ιβάν - Αυτός ο παίκτης μπορεί να φέρει 10 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ στο μέλλον

Ο Δικέφαλος του Βορρά εκτός από το παρών κοιτάζει πάντα και το μέλλον και φαίνεται ότι με τις μεταγραφές των προηγούμενων ετών είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να προχωρήσει σε σπουδαία deal που θα γεμίσουν χρήματα τα ταμεία του

ΠΑΟΚ - Κάρολ Σφιντέρσκι: Συνέντευξη στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" έδωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν ατζέντης, Τσέζαρε Κουχάρσκι, όπου αναφέρθηκε για στην ανανέωση του Κάρολ Σφιντέρσκι στον Δικέφαλο του Βορρά.

Για τη συμφωνία τον Σφιντέρσκι: "Πιστεύω είναι πολύ καλή απόφαση και για τον ίδιο και για το κλαμπ. Νομίζω η καλύτερη επιλογή ήταν αν μείνει στον ΠΑΟΚ γιατί πρέπει να συνεχίσει να παίζει στο ψηλότερο επίπεδο και στην Εθνική ομάδα. Βελτιώνεται και πιστεύω θα είναι και στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και αυτό θα τον βοηθήσει να είναι σταθερά και στην ενδεκάδα της Εθνικής Πολωνίας".

Για τον αν μέσω του ΠΑΟΚ μπορεί να μονιμοποιηθεί στην Εθνική: "Πιστεύω ναι. Επίσης o ΠΑΟΚ δεν βρήκε την προσφορά που ήθελε, είδε προοπτική στον παίκτη και μέσα από ένα μεγάλο συμβόλαιο μπορεί αν τον βελτιώσει και να βρει καλύτερη προσφορά. Ήταν καλή επιλογή η ανανέωση. Τον βλέπουν οι ομάδες να αγωνίζεται έχει λεπτά συμμετοχής στον ΠΑΟΚ. Έπαιξε ρόλο και η έλευση του Λουτσέσκου. Ήμουν έκπληκτος που ο Σφιντέρσκι έπαιζε τόσο καλά και ο κόουτς έπαιξε τον ρόλο του σε αυτό. Είναι νέος μπορεί να είναι καλύτερος και μπορεί να συνεχίσει με περισσότερα παιχνίδια και σε δυο χρονιά μπορεί να φέρει μια καλή προσφορά στον ΠΑΟΚ".

Τι πρέπει να βελτιώσει ο Σφιντέρσκι και πόσα χρήματα μπορεί να φέρει στον ΠΑΟΚ: "Τώρα είναι δύσκολο να πουλήσεις παίκτες για καλά λεφτά. Ίσως μετά από ένα χρόνο αν δουλέψει σκληρά μπορεί να φέρει και 10 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ. Τώρα με τον κορωνοϊό έχουν οικονομικά προβλήματα όλοι οι σύλλογοι. Ο Σφιντέρσκι πρέπει να γίνει πιο δυνατός σωματικά, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εκείνον. Τον είδα στην Εθνική, ξέρει καλά τι πρέπει να δουλέψει ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο", είπε για τον άσο του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags