Facebook Pixel Βόλος - Αχιλλέας Μπέος: "Βράζει" ο Αχιλλέας Μπέος - "Διασυρμός" για Βόλο με... εξάρα και δύο γκολ του Δουβίκα
| 2021-07-24 22:41:00

"Βράζει" ο Αχιλλέας Μπέος - "Διασυρμός" για Βόλο με... εξάρα και δύο γκολ του Δουβίκα

Sportdog Team
"Βράζει" ο Αχιλλέας Μπέος - "Διασυρμός" για Βόλο με... εξάρα και δύο γκολ του Δουβίκα

Έξι γκολ δέχθηκε ο Βόλος από την Ουτρέχτη, χάνοντας σε φιλικό παιχνίδι με 6-2. Ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος πήρε μεταγραφή φέτος στην ολλανδική ομάδα από τον Βόλο, σημείωσε δύο γκολ.

Η τέταρτη σερί ήττα σε ισάριθμα φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Βόλος ήταν και η πιο... βαριά.

Η ελληνική ομάδα γνώρισε την συντριβή με 6-2 από την Ουτρέχτη, με την οποία αγωνίστηκε ο Τάσος Δουβίκας και, μάλιστα, σκόραρε δύο φορές κατά της πρώην ομάδας του!

Εν αντιθέσει με τα προηγούμενα φιλικά που έδειξε κάποια καλά στοιχεία, παρότι ηττήθηκε (3-1 από τον ΠΑΟΚ, 2-1 από την Μαλίν και 1-0 από την Ντέινζε), το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να κοντράρει την Ουτρέχη.

Δέχτηκε 6 γκολ, δύο από τον Τάσο Δουβίκα (29΄ και 33΄), με τα οποία η ολλανδική ομάδα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ το πρώτο μέρος βρήκε τους Βολιώτες πίσω στο σκορ με 3-1, με τον Φαν Βέερτ να μειώνει στο 37΄, δύο λεπτά μετά το 3-0 που είχε κάνει ο Τίμπεργκ.

Στο 56΄ ο Νίνης έβαλε ξανά την ομάδα του στο ματς «γράφοντας» το 3-2, αλλά ακολούθησε το ξέσπασμα της Ουτρέχτης με τα τέρματα των Μπεργκ (68΄), Μπάικ (86΄) και Στρικ με πέναλτι στο 89΄.

Η σύνθεση του Βόλου: Κλέιμαν, Κούζντρα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φερράρι, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μπαριέντος, Πουρίτα, Μπαρτόλο και Φαν Βέερτ Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Νίνης, Ροσέρο, Λογαράς, Τριανταφύλλου και Τερεζίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags