Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τέσσερις-πέντε βαρβάτες μεταγραφές στο Λιμάνι - Κουράστηκε κιόλας ο Βαλμπουενά!
| 2021-07-25 12:15:00

"Θέλει δουλειά ο Τζολάκης, καλύτερος ο Βρουσάι - 5 βαρβάτες μεταγραφές - Δεν κάνει διαφορά ο Κουντέ"

του Γιώργου Κτενά
"Θέλει δουλειά ο Τζολάκης, καλύτερος ο Βρουσάι - 5 βαρβάτες μεταγραφές - Δεν κάνει διαφορά ο Κουντέ"

Ο παίκτης που είναι μία ομάδα μόνος του και η κούραση του Βαλμπουενά. Πού χρειάζονται ενίσχυση οι Πειραιώτες, ποιοι παίκτες πρέπει να έρθουν για την 11αδα και τι θα γίνει στη ρεβάνς με τη Νεφτσί στο Μπακού. Ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς;

Ολυμπιακός: Σούπερ ανάλυση έκανε στο sportdog ο γνωστός φίλαθλος των Ερυθρόλευκων και δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, με αφορμή το πρώτο παιχνίδι των Πειραιωτών με τη Νέφτσι.

Αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Καμαρά, αλλά και στους Τζολάκη, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Κουντέ, ενώ σχολίασε ότι η ομάδα χρειάζεται 4 βαρβάτες μεταγραφές, που να κάνουν τη διαφορά στην 11άδα.

"Πρόκριση ο Ολυμπιακός - Για αυτό δυσκολεύτηκε με Νέφτσι - Αυτό ήταν το πρόβλημα"

"Η εικόνα του αγώνα ήταν αναμενόμενη, γιατί ο Ολυμπιακός δεν ήταν έτοιμος και γιατί είχε πολλές απουσίες, ενώ προέκυψε και ο τραυματισμός του Μπουχαλάκη. Καλή ομάδα η Νέφτσι αλλά φάνηκε περισσοτερο γιατί είχε απουσίες ο Ολυμπιακός. Θεωρώ ότι θα δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός, δεν θα είναι εύκολη η υπόθεση η πρόκριση. Αυτή η ομάδα απέδειξε ότι δεν αμελητέα ποσότητα. Περιμένω να προκριθεί ο Ολυμπιακός, αλλά χρειάζεται προσοχή", ανέφερε στην πρώτη τοποθέτησή του στο sportdog.gr ο γνωστός δημοσιογράφος.

Πώς είδες την άμυνα;

"Από τη στιγμή που βγήκε ο Μπουχαλάκης, πλην του Καμαρά δεν είχε κανέναν άλλον ανασταλτικό μέσο. Πιστεύω ότι από εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα. Με τον Εμβιλά και τον Παπασταθόπουλο θα είναι άλλη ομάδα αμυντικά ο Ολυμπιακός. Αλλά γενικά η ομάδα θέλει 4-5 μεταγραφές βασικών για να μπορέσει να σταθεί".

"4-5 βαρβάτες μεταγραφές - Δύο εξτρέμ, μπακ και 10άρι - Άλλη εικόνα ο Ολυμπιακός με τον..."

Πού έχεις εντοπίσει ότι χρειάζονται αυτές οι μεταγραφές;

"Χρειάζονται 4-5 βαρβάτες μεταγραφές στην 11άδα. Θέλει δύο εξτρέμ κατά τη γνώμη μου, θέλει δεξί μπακ στη θέση του Ανδρούτσου και θέλει έναν δημιουργικό χαφ, δεκάρι, στη θέση του τραυματία Φορτούνη. Στην άμυνα περιμένω να μπει ο Μπα, να επιστρέψει ο Παπασταθοπουλος, ενώ θα έχει άλλη εικόνα η άμυνα με τον νέο τερματοφύλακα, που έχει την εμπειρία για να την καθοδηγήσει".

Ποια είναι η άποψη που σχημάτισες για τον Τζολάκη;

"Θέλει δουλειά, αλλά μου άρεσε, έβγαλε και κάποιες κρίσιμες φάσεις. Θεωρώ ότι πρέπει να ψηθεί, και αν κρίνει ο προπονητής να του δώσει κι άλλες ευκαιρίες".

"Κουράστηκε ο Βαλμπουενά - Δεν κάνει τη διαφορά ο Κουντέ - Όλος ο Ολυμπιακός ήταν ο..."

Συγκινητικός ο Βαλμπουενά;

"Συγκινητικός, ναι, αλλά μέχρι πότε; Ήδη κουράστηκε από το πρώτο παιχνίδι".

Πώς είδες τον Κουντέ;

"Δεν θα κάνει τη διαφορά αυτός ο παίκτης, είναι φιλότιμος, τρεχαλατζής, αλλά δεν θα κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Ίσως, βέβαια, να φανεί περισσότερο με τον Εμβιλά στην 111άδα".

Ο Καμαρά πέτυχε ένα σπουδαίο γκολ αλλά είχε και την ατυχία της αποβολής.

"Άτυχη η στιγμή της αποβολής, όπως το λες. Φοβερή γκολάρα, ήταν όλο το γήπεδο, όλος ο Ολυμπιακός ήταν αυτός ο παίκτης. Αλλά εγώ επιμένω ότι επιμένω ότι η ομάδα χρειάζεται έναν εξτρέμ και, ίσως, περισσότερες ευκαιρίες στον Βρουσάι που ήταν με διαφορά καλύτερος από τον Ραντζέλοβιτς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτούς τους δύο ρίχνει χρήμα ο Σαββίδης - Συμβόλαιο 1.2 εκατ! Τι έκανε ο Σεμέδο στο γκολ Καμαρά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags