Facebook Pixel ΑΕΚ: Σοβαρές αλλαγές για τα διαρκείας της ΑΕΚ από Δευτέρα (26/7) - Τι ανακοίνωσε η ΠΑΕ (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-25 22:01:00

Σοβαρές αλλαγές για τα διαρκείας της ΑΕΚ από Δευτέρα (26/7) - Τι ανακοίνωσε η ΠΑΕ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σοβαρές αλλαγές για τα διαρκείας της ΑΕΚ από Δευτέρα (26/7) - Τι ανακοίνωσε η ΠΑΕ (ΦΩΤΟ)

Για μια πολύ σημαντική αλλαγή που θα γίνει από τη Δευτέρα (26/7) ενημέρωσε το απόγευμα της Κυριακής (25/7) η Ένωση μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ.

ΑΕΚ: Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας της Ένωσης, με την ΠΑΕ να ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα (26/7) αρχίζει η ελεύθερη διάθεση μετά την ολοκλήρωση της περιόδου που μπορούσαν να ανανεώσουν μόνο οι παλιοί κάτοχοι.

Λόγω της αναμέτρησης με την Βελέζ, η διάθεση στις 28 και 29 Ιουλίου θα σταματήσει, ενώ μέχρι τώρα έχουν διατεθεί 6000 κάρτες.

"Με φόντο το ΟΑΚΑ και τον αγώνα της Πέμπτης με την Βελέζ Μόσταρ, αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν στη Νέα Φιλαδέλφεια, αρχίζει από αύριο Δευτέρα 26 Ιουλίου η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζον 2021-22, μετά την ολοκλήρωση της περιόδου προτίμησης των παλαιών κατόχων.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, με όλες τις απαραίτητες προβλέψεις εναρμόνισης με την ΚΥΑ για την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες, μπορεί πλέον να γίνεται από αύριο και ηλεκτρονικά μέσω του site της ομάδας μας www.aekfc.gr

Δείτε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες, αλλά και το τι πρέπει να προσέξετε με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας στις 28 και 29 Ιουλίου, λόγω του ευρωπαϊκού μας αγώνα στο ΟΑΚΑ με τη Βελέζ Μόσταρ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της για την άψογη μέχρι σήμερα συνεργασία στη διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22!

Πλησιάζει η ημέρα που -με απόλυτο σεβασμό στις υγιειονομικές διατάξεις για την προστασία της υγείας όλων μας- θα είμαστε και πάλι μαζί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ", αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags