Facebook Pixel Γουέιν Ρούνεϊ: Σάλος στην Αγγλία με τον μεθυσμένο Ρούνεϊ - Φωτό με ημίγυμνες κοπέλες!
| 2021-07-26 11:32:00

Σάλος στην Αγγλία με τον μεθυσμένο Ρούνεϊ - Φωτό με ημίγυμνες κοπέλες!

Sportdog Team
Σάλος στην Αγγλία με τον μεθυσμένο Ρούνεϊ - Φωτό με ημίγυμνες κοπέλες!

Σε νέους μπελάδες φαίνεται πως μπαίνει ο Γουέιν Ρούνεϊ μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τον απεικονίζουν μεθυσμένο, παρέα με τρεις κοπέλες.

Γουέιν Ρούνεϊ: Ο παλαίμαχος επιθετικός και νυν προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι μπήκε σε... περιπέτειες, καθώς το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες που είναι μεθυσμένος, παρέα με τρεις ημίγυμνες κοπέλες.

Σύμφωνα με τη Sun και μαρτυρίες που αποκαλύπτει, ο Ρούνεϊ και δύο φίλοι του είχαν βγει για ποτά το βράδυ του Σαββάτου στο Chinawhite Club του Μάντσεστερ. Ως… VIP ο Άγγλος παλαίμαχος άσος είχε πάρει μια ειδική σουίτα, στην οποία προσκάλεσαν τις τρεις κοπέλες, όλες τους 21 ετών. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η συνέχεια δόθηκε σε ξενοδοχείο, αλλά επισημαίνεται πως δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση.

Πλέον, ο Ρούνεϊ φέρεται να έχει καταφύγει στην αστυνομία, καθώς οι φωτογραφίες αυτές βγήκαν εν αγνοία του, ωστόσο η ζημιά για τον ίδιο έχει ήδη γίνει, με τον γάμο του με την Κολίν να έχει περάσει ουκ ολίγες φορές από κρίση, με την σύζυγό του να έχει πει επανειλημμένως ότι ο Άγγλος προπονητής έχει πρόβλημα με το αλκοόλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags