Facebook Pixel Νέφτσι Μπακού - Ολυμπιακός: Κάθεται σε... καρφιά ο Μαρτίνς - Απίστευτα ερωτηματικά για Νέφτσι - Ποια έκπληξη επιφυλάσσει! (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-07-26 12:50:00

Κάθεται σε... καρφιά ο Μαρτίνς - Απίστευτα ερωτηματικά για Νέφτσι - Ποια έκπληξη επιφυλάσσει! (vid)

Sportdog Team
Κάθεται σε... καρφιά ο Μαρτίνς - Απίστευτα ερωτηματικά για Νέφτσι - Ποια έκπληξη επιφυλάσσει! (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα εν όψει της ρεβάνς με τη Νέφτσι στο Μπακού και ήδη ετοιμάζει... αλχημείες εν όψει του πολύ κρίσιμου αγώνα με τους Αζέρους για τον β' προκριματικό του Champions League.

Νέφτσι Μπακού - Ολυμπιακός: Πολλά προβλήματα και ερωτηματικά, ίσως και περισσότερα σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα, υπάρχουν στον Ολυμπιακό εν όψει της ρεβάνς με τη Νέφτσι στο Μπακού την ερχόμενη Τετάρτη.

«Είναι πολύ μεγάλος ο πονοκέφαλος του Μαρτίνς, γιατί έχει πολλές απουσίες και κυρίως στο κέντρο. Έλεγε την περασμένη εβδομάδα με τα προβλήματα που είχε πως ήταν οι πιο δύσκολες 72 ώρες της καριέρας του, αλλά δεν ξέρω μήπως τώρα είναι ακόμη πιο δύσκολα», τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Πορτογάλος έχει δοκιμάσει σχήμα με τριάδα στην άμυνα και θα δούμε αν προτιμήσει τον Μπα ή και τον Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος είναι υποψήφιος και για το κέντρο, καθώς εκεί σίγουρος είναι ο Κούντε και υποψήφιος ο Σουρλής. Είναι κρίσιμη η σημερινή προπόνηση για να δούμε αν θα παίξουν οι Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ που έχουν ενοχλήσεις, αλλά και ο Ελ Αραμπί με τον Παπασταθόπουλο που θα κάνουν μοριακό τεστ. Η ομάδα θα προπονηθεί και αύριο το πρωί και μετά θα πετάξει για το Μπακού», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags