Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Θύρα 4: "Πλήγμα" για ΠΑΟΚ - Κλειστή η Θύρα 4 με... εντολή της διοίκησης
| 2021-07-26 12:03:00

"Πλήγμα" για ΠΑΟΚ - Κλειστή η Θύρα 4 με... εντολή της διοίκησης

Sportdog Team
"Πλήγμα" για ΠΑΟΚ - Κλειστή η Θύρα 4 με... εντολή της διοίκησης

Για ποιο λόγο αποφάσισαν στον Δικέφαλο να στερηθούν τον ποιο δυνατό τους... παίκτη;

ΠΑΟΚ - Θύρα 4: Με κλειστή τη θύρα 4 θα ξεκινήσει ν’ αγωνίζεται φέτος στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ. Με αφορμή την έναρξη της περιόδου ανανεώσεων των διαρκείας ο «δικέφαλος του Βορρά» γνωστοποίησε ότι συμφωνεί με την άποψη που εκφράστηκε από τους οργανωμένους ότι δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός σε εμβολιασμένους και μη.

Ανακοίνωσε λοιπόν την απόφαση να παραμείνει κλειστό το πέταλο όπου φιλοξενούνται μέχρι να μπορούν να επιστρέψουν όλοι μαζί στις εξέδρες.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενη τις ιδιαιτερότητες της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα, μετά από ένα μεγάλο διάστημα πανδημίας, ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Σεβόμαστε απόλυτα τους νόμους και τις συστάσεις της επιτροπής ειδικών, που πολλές φορές χρειάστηκε να αναπροσαρμοστούν και να αναθεωρηθούν στην προσπάθεια διαχείρισης μιας πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, με υπεράνθρωπη προσπάθεια υγειονομικών υπαλλήλων και γιατρών, τους οποίους και ευγνωμονούμε.

Σεβόμαστε απόλυτα όμως και το δικαίωμα των φιλάθλων να αποφασίσουν πώς και πότε θα προφυλαχθούν από τον ιό, όπως επίσης και το δικαίωμα να κάνουν τις επιλογές τους. Είμαστε εναντίον των διαχωρισμών, ειδικά όταν αυτοί αφορούν το κατεξοχήν μέρος που άνθρωποι διαφορετικών αντιλήψεων γίνονται ένα, για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Συμφωνούμε με την ιδεολογική τοποθέτηση εναντίον των διαχωρισμών όπως εκφράστηκε στην πρόσφατη ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ.

Σεβόμαστε ταυτόχρονα και όλους εκείνους που έχουν εμβολιαστεί και θέλουν να κάνουν χρήση των προνομίων που τους παρέχονται.
Με γνώμονα όλα τα παραπάνω και αφουγκραζόμενοι τους προβληματισμούς όλων των φιλάθλων ανακοινώνουμε πως εισιτήρια διαρκείας θα διατεθούν σε όλες τις θύρες, εκτός των θυρών 4-4Α, σύμφωνα πάντα με τους νόμους που έχει θέσει το κράτος. Το πέταλο που έκανε γνωστή την Τούμπα παγκοσμίως θα παραμείνει κλειστό μέχρι να μπορεί να ανοίξει τις θύρες του διάπλατα για όλους, όπως συμβαίνει όλα τα χρόνια ζωής του και να μην συμβολίσει την εποχή των διαχωρισμών, μια εποχή που όλοι θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε.

Όσοι κάτοχοι ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας στις θύρες 4-4Α θα εισέρχονται από τη Θύρα 8 για όσο διάστημα θα είναι κλειστές οι θύρες 4-4Α.
Παράλληλα σε όλες τις θύρες θα κρατηθούν και ελεύθερα εισιτήρια για όλους εκείνους που είτε θα εμβολιαστούν, είτε θα αναρρώσουν στην πορεία.

 




• Παραλαβή από τα εκδοτήρια της Τούμπας: Οι φίλαθλοι θα μπορούν να παραλάβουν καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00) το εισιτήριο διαρκείας τους μόνο μετά από την επίδειξη οποιουδήποτε δημοσίου εγγράφου ταυτοποίησης, του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης από COVID-19 , του αριθμού κράτησης & αν πρόκειται για εκπτωτική κατηγόρια ΑΜΕΑ ή ΠΑΙΔΙΚΟ τα ανάλογα δικαιολογητικά έκδοσης. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα αποθηκεύσει, έστω και προσωρινά, κανένα δεδομένο υγείας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

• Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα

Για αγορές με τη χρήση πιστωτικής κάρτας υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής έως 10 άτοκες δόσεις.

Οι εταιρίες που επιθυμούν έκδοση τιμολογίου θα πρέπει κατά τη διάρκεια της συναλλαγής να επιλέξουν την έκδοση τιμολογίου, πριν την καταχώρηση των στοιχείων πληρωμής, και έπειτα να καταχωρήσουν στο σύστημα τα στοιχεία της εταιρείας προκειμένου να γίνει η έκδοση του τιμολογίου. Η εξόφληση θα πρέπει γίνεται μέσω εταιρικής πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

• Βάσει της ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 3117, 16/07/2021) δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν αποκλειστικά οι πλήρως εμβολιασμένοι φίλαθλοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού φιλάθλων για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως 15 ετών. Οι ανήλικοι 12 – 15 ετών προσκομίζουν PCR test εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ώρων προ τη διεξαγωγή του αγώνα. Οι ανήλικοι έως 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
• Για όσο χρονικό διάστημα οι θύρες 4 & 4Α παραμείνουν κλειστές, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν πρόσβαση στη θύρα 8.
• Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε η οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 7Α να μην λειτουργήσει. Ωστόσο οι ενήλικοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 2019-20 (οι κηδεμόνες) θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τη θέση τους. Δεν θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης τα δωρεάν παιδικά εισιτήρια διαρκείας στη θύρα 7Α. 

 

• Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για ανήλικο απαιτείται προηγουμένως η έκδοση εισιτηρίου διαρκείας του κηδεμόνα στην ίδια θύρα.
• Στις αγορές μέσω διαδικτύου δεν είναι εφικτή η αλλαγή θέσης ή η ακύρωση συναλλαγής.
• Έπειτα από τις υποδείξεις της UEFA οι κάτοχοι εισ. διαρκείας 2019-20 των κάτωθι θέσεων στη θύρα 1 δεν θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης και θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους:

ΘΥΡΑ 1 – ΣΕΙΡΑ 4 – ΘΕΣΗ 101 έως 114
ΘΥΡΑ 1 – ΣΕΙΡΑ 5 – ΘΕΣΗ 36 έως 42
ΘΥΡΑ 1 – ΣΕΙΡΑ 5 – ΘΕΣΗ 53 έως 62»

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags