Facebook Pixel Λεωνίδας Μπουτσικάρης: Πήρε θέση ο Μπουτσικάρης για τα τηλεοπτικά της Super League - Τι πρόκειται να συμβεί
Ποδόσφαιρο
| 2021-07-26 22:30:00

Πήρε θέση ο Μπουτσικάρης για τα τηλεοπτικά της Super League - Τι πρόκειται να συμβεί

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Μπουτσικάρης για τα τηλεοπτικά της Super League  - Τι πρόκειται να συμβεί

Ο πρόεδρος της Super League μίλησε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος και αναφέρθηκε τόσο στα τηλεοπτικά συμβόλαια, όσο και στην επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες των γηπέδων

Λεωνίδας Μπουτσικάρης: Πριν ξεκινήσει η έναρξη της κλήρωσης της νέας Super League, ο πρόεδρος της Λίγκα σχολίασε θέματα που είναι στην καθημερινή συζήτηση των ΠΑΕ, όπως τα τηλεοπτικά συμβόλαια, αλλά και την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

"Ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν είναι ποδόσφαιρο. Έπαιξε ρόλο και η ενίσχυση από το στοίχημα, ένα αίτημα δεκαετιών που ανταποκρίθηκε η Κυβέρνηση. Μία μεγάλη πρόκληση είναι οι αγωνιστικοί χώροι. Έχουμε πέντε νέα γήπεδα υπό ανακατασκευή και σε ποσοστό 35% ανανέωσης των επιφανειών σε γήπεδα, ποσοστό σπάνιο για τα δεδομένα της Λίγκας.

Να αποδείξουμε πως δεν είμαστε μόνο επεισόδια και εντάσεις. Ο θεσμός των Β' ομάδων θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα δώσει νέους Έλληνες παίκτες. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο θέμα των τηλεοπτικών. Είναι σαν να μην βλέπω τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Πιστεύω πως με καλή πίστη και ρεαλισμό θα λυθεί το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων", είπε ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags