Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έπαθαν... πλάκα οι Ολλανδοί με ΠΑΟΚ - "Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα με ισπανικές ομάδες..."
| 2021-07-27 12:32:00

Έπαθαν... πλάκα οι Ολλανδοί με ΠΑΟΚ - "Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα με ισπανικές ομάδες..."

Sportdog Team
Έπαθαν... πλάκα οι Ολλανδοί με ΠΑΟΚ - "Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα με ισπανικές ομάδες..."

Την καλύτερη εντύπωση άφησε ο Δικέφαλος του Βορρά στην Ολλανδία όπου βρέθηκε για την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής χρονιάς με τους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα να κάνουν λόγο για σύλλογο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτούς της Ισπανίας

ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95.5 μίλησε η Μαριάν Νιέσικ, μέλος του προπονητικού κέντρου της Ολλανδίας που βρέθηκε ο Δικέφαλος του Βορρά και αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας εκεί.

"Δυστυχώς έχει φύγει ο ΠΑΟΚ. Είμαστε λυπημένοι γιατί είχαμε πολύ καλή συνεργασία επί δύο εβδομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι φανταστική ομάδα, σπουδαίος σύλλογος με ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά, ενώ δεν χάνουν ποτέ το φιλικό στοιχείο. Μιλούσαμε πολύ με τον Χρήστο Καρυπίδη. 

Όλες τις ομάδες τις αγαπάμε, αλλά με τον ΠΑΟΚ υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Μας έλειψε, βέβαια, ο κόσμος φέτος. Είχαμε φτάσει τα προηγούμενα χρόνια να βλέπουμε 400 οπαδούς, είναι ζεστοί σαν άνθρωποι και αγαπούν την ομάδα τους» είπε αρχικά και συνέχισε: «Θα ήθελα να έχουμε κάθε χρόνο τον ΠΑΟΚ, θα ήταν πολύ καλό και για εμάς. 

Ο σύλλογος που ανήκουν οι εγκαταστάσεις είναι ερασιτεχνικός, εδώ εργάζονται μόνο εθελοντές, κάτοικοι του Άπελντοορν. Όλοι αυτοί είναι μέλη και με αυτό τον τρόπο συντηρούμε τα γήπεδα». 

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου υπογράμμισε: «Είναι ευγενικός άνθρωπος, μας ευχαρίστησε για την οργάνωση. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που φαινόταν ότι γίνεται καλύτερη από αγώνα σε αγώνα. Ήμουν προσκεκλημένη στα παιχνίδια. Έχουν έρθει πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου στο κέντρο μας και σας λέω ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες για παράδειγμα της Ισπανίας. Μου κάνει εντύπωση που ζητάει όλο και περισσότερα πράγματα. Γιατί όχι να μην πάρει και τον τίτλο του χρόνου;" ανέφερε για την παρουσία του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags