Facebook Pixel Άρης - Γιοσινόρι Μούτο: Στον "αέρα" η μεταγραφή Μούτο στον Άρη - Ποια η προϋπόθεση για να έρθει στη Θεσσαλονίκη
| 2021-07-27 16:39:00

Στον "αέρα" η μεταγραφή Μούτο στον Άρη - Ποια η προϋπόθεση για να έρθει στη Θεσσαλονίκη

Sportdog Team
Στον "αέρα" η μεταγραφή Μούτο στον Άρη - Ποια η προϋπόθεση για να έρθει στη Θεσσαλονίκη

Μπορεί οι περισσότεροι να θεωρούσαν την μεταγραφή του Ιάπωνα επιθετικού στους Κίτρινους δεδομένη, όμως ένα δημοσίευμα δίνει άλλη τροπή στην υπόθεση αναλύοντας τον μοναδικό τρόπο που μπορεί ο ποδοσφαιριστής να καταλήξει στη Θεσσαλονίκη.

Άρης - Γιοσινόρι Μούτο: Οι Κίτρινοι είναι στην ανεύρεση του επιθετικού για τη νέα σεζόν και ο Ιάπωνας είναι ψηλά στη λίστα, όμως το θέμα είναι περίπλοκο αρκετά.

Ο 29χρονος μπορεί να μην είναι στα πλάνα του Στιβ Μπρους στη Νιούκαστλ, όμως έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022, με τις Καρακάξες να ψάχνουν τον τρόπο να μειώσουν τα έξοδά τους και εκείνον να θέλει να πάρει ένα μέρος του συμβολαίου που έχει.

Έτσι σύμφωνα με την chronivlelive η ευκαιρία να φύγει ο Ιάπωνας από το Νησί είναι μόνο αν εξοφληθεί το υπόλοιπο του συμβολαίου του, με τον μισθό του αυτή τη στιγμή να είναι 54.000 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή περίπου 2,5 εκατομμύρια τον χρόνο.

Ο Γιοσινόρι Μούτο έχει συνομιλίες με την διοίκηση της Νιούκαστλ ώστε να βρεθεί λύση, μιας και δεν υπολογίζεται, όμως ο συντάκτης αναφέρει ότι ο Άρης μόνο αν ο ποδοσφαιριστής μείνει ελεύθερος θα μπορέσει να έρθει σε συμφωνία μαζί του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags