Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η... απάντηση για Τζιοβίνκο - Ανακοινώνει μεταγραφή έκπληξη - Συμφωνία Σαββίδη-Λουτσέσκου
| 2021-07-27 19:00:00

Η... απάντηση ΠΑΟΚ για Τζιοβίνκο - Ανακοινώνει μεταγραφή έκπληξη - Συμφωνία Σαββίδη-Λουτσέσκου

του Λάζαρου Γεωργίδη
Η... απάντηση ΠΑΟΚ για Τζιοβίνκο - Ανακοινώνει μεταγραφή έκπληξη - Συμφωνία Σαββίδη-Λουτσέσκου

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και δεν διέρρευσε το παραμικρό. Πρόκειται για επιλογή του Ρουμάνου προπονητή, ο οποίος έχει καθοριστικό ρόλο πλέον στον σχεδιασμό της νέας ομάδας. Ποια η... εντολή του Ιβάν και τι έχουν συμφωνήσει.

ΠΑΟΚ: Πληροφορία της τελευταίας στιγμής στο sportdog για τις μεταγραφικές εξελίξεις στον Δικέφαλο, δεδομένου ότι η είδηση που έχει φτάσει στα αυτιά του σκύλου είναι ότι οι Θεσσαλονικείς εκτός από την περίπτωση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο (που δείχνει να έχει... κολλήσει τις τελευταίες ώρες) ασχολούνται πολύ σοβαρά και με έναν ακόμα παίκτη!

Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το ποιος είναι αυτός ο παίκτης, σε ποια θέση παίζει κ.λπ. Αλλά ίσως δεν είναι τυχαίο που, για την ώρα τουλάχιστον, δεν έχουν διαψεύσει (αλλά ούτε και την έχουν επιβεβαιώσει) από τον Δικέφαλο τη συγκεκριμένη είδηση, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση.

Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, δεδομένου ότι ο Λουτσέσκου είναι ο βασικός υπεύθυνος για τις καλοκαιρινές μεταγραφές του ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός προχωράει, αθόρυβα, στο αγγλικό στιλ του προπονητή-μάνατζερ, ενημερώνει τη διοίκηση για όλες τις οικονομικές παραμέτρους στους παίκτες που προσεγγίζει (χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Τζιοβίνκο) αλλά διαχειρίζεται εν λευκώ όλα τα υπόλοιπα.

Ο Ιβάν Σαββίδης, άλλωστε, έχει βρεθεί στην άκρη και έχει αφήσει τον Λουτσέσκου να διαχειρίζεται όλη την κατάσταση. Ο λόγος; Στον Δικέφαλο θεώρησαν όταν αν έφτανε τώρα ένας νέος τεχνικός διευθυντής που δεν θα είχε τις ίδιες ιδέες με τον Λουτσέσκου, θα υπήρχε μπέρδεμα στην ομάδα.

Για αυτό προτιμήθηκε να το πάρει όλο πάνω του ο Λουτσέσκου τώρα και όταν με το καλό ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις, η ΠΑΕ θα επιδιώξει να συνεργαστεί με έναν τεχνικό διευθυντή που θα βάλει σε μια σειρά τα πράγματα για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσίευμα-"βόμβα" για Τζιοβίνκο και ΠΑΟΚ - Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Δείτε τι αναφέρει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags