Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σκάνε "τρελά" λεφτά στον ΠΑΟΚ από... τελειωμένο παίκτη - Θα τρελαθεί ο Ιβάν
| 2021-07-27 20:44:00

Σκάνε "τρελά" λεφτά στον ΠΑΟΚ από... τελειωμένο παίκτη - Θα τρελαθεί ο Ιβάν

Sportdog Team
Σκάνε "τρελά" λεφτά στον ΠΑΟΚ από... τελειωμένο παίκτη - Θα τρελαθεί ο Ιβάν

Όλο και πιο κοντά είναι η αποχώρηση από τη Θεσσαλονίκη ενός ποδοσφαιριστή που θεωρείται... τελειωμένος από τον σύλλογο, όμως τον τελευταίο καιρό βγάζει... μάτια.

ΠΑΟΚ - Αντόνιο Τσόλακ: Φαίνεται ότι η επιλογή του Κροάτη να πάει στην Μάλμε έχει αποδειχθεί... χρυσάφι για αυτόν, μιας και σκοράρει κατά... ριπάς.

Μάλιστα στη Σουηδία έχει ανοίξει η συζήτηση για την απόκτησή του, με τον ίδιο να θέλει όσο τίποτα να παραμείνει στη Σκανδιναβική ομάδα.

"Ναι, θα ήθελα να μείνω! Περνάω πάρα πολύ καλά εδώ και σημαίνει πολλά για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται εδώ. Απολαμβάνω τον κάθε αγώνα, την κάθε προπόνηση και νιώθω χαρά όταν πηγαίνω καθημερινά στο γήπεδο. Σημαίνει πολλά για εμένα το να βρίσκομαι εδώ, αλλά τώρα έχουμε έξι σημαντικούς μήνες μπροστά μας και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Συγκεντρώνομαι απόλυτα μόνο σε αυτό. Στο μέλλον θα δούμε τι θα γίνει...".

Σε ερώτηση για τον αν συζητά με τους ανθρώπους της Μάλμε για την παραμονή του; "Όχι, πάντα έχουμε ωραίες συζητήσεις αλλά για την ώρα αυτές επικεντρώνονται στα αγωνιστικά θέματα. Δεν μιλάμε για το μέλλον καθώς έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικά ματς, επομένως δεν υπάρχει χρόνος για άλλες συζητήσεις. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό και όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους. 

Τα σημάδια είναι ότι οι άνθρωποι της Μάλμε είναι χαρούμενοι μαζί μου και εγώ μαζί τους, αλλά δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το μέλλον. Απολαμβάνουμε τη στιγμή. Ο Ντάνιελ Άντερσεν (σ.σ. αθλητικός διευθυντής της Μάλμε) είναι έμπειρος και όταν χρειαστεί να μιλήσει με εμένα θα το κάνει".

Όπως σημειώνουν, σε περίπτωση που οι επιτελείς της Μάλμε ενεργοποιήσουν τη ρήτρα της εξαγοράς του, τότε θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του σουηδικού πρωταθλήματος: "Θα ήταν υπέροχο. Αυτό θα σήμαινε κάτι. Δεν ξέρω τι να πω, δεν θέλω να προβλέπω το μέλλον. Θέλω τα πράγματα να κυλούν όπως τώρα. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε για το μέλλον", ανέφερε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags