Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Να τι θα κάνει ο Μαρτίνς με τις απουσίες - Βασικός για 10 χρόνια στο Λιμάνι - Μη μείνει εδώ ο Τζολάκης"
Ποδόσφαιρο
| 2021-07-27 21:00:00

"Τι θα κάνει ο Μαρτίνς με απουσίες - Βασικός για 10 χρόνια στο Λιμάνι - Μη μείνει εδώ ο Τζολάκης"

του Γιώργου Κτενά
"Τι θα κάνει ο Μαρτίνς με απουσίες - Βασικός για 10 χρόνια στο Λιμάνι - Μη μείνει εδώ ο Τζολάκης"

Το πλάνο του Ολυμπιακού για Μπακού και η επιστροφή Ελ Αραμπί. Πώς θα αντιμετωπίσει ο Πέδρο Μαρτίνς τα πάρα πολλά προβλήματα που έχει ενόψει της ρεβάνς για τα προκριματικά του Champions League και ποιο το μέλλον του νεαρού γκολκίπερ.

Ολυμπιακός: Στο παιχνίδι εναντίον τής Νέφτσι που θα δώσουν οι Πειραιώτες μέσα στις επόμενες ώρες αναφέρθηκε με συνέντευξή του στο sportdog ο Παναγιώτης Κελεσίδης.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στις πολλές απουσίες του συλλόγου, στον τρόπο που θα στήσει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς, στην πιθανή επιστροφή τού Ελ Αραμπί στην 11άδα των Ερυθρόλευκων αλλά και στον Κωνσταντίνο Τζολάκη που θα καθίσει, ξανά, κάτω από τα δοκάρια.

"Μαζεμένος με Νέφτσι - Αυτό θα κάνει ο Μαρτίνς για τις απουσίες - Επηρεασμένος ο Ολυμπιακός"

"Ο Ολυμπιακός στα δύσκολα θα φανεί ποιος είναι, γιατί στα δύσκολα είναι μαζεμένος, οργανωμένος, θα κερδίσει τη Νέφτσι όχι μόνο θα την περάσει. Τους είδαμε στο πρώτο ματς αυτούς, καταλάβαμε πώς και τι κάνουν. Θα οργανώσει σωστά την ομάδα ο Μαρτίνς και δεν θα έχουμε πρόβλημα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Π. Κελεσίδης. 

Ο Ολυμπιακός, πάντως, ταξιδεύει στο Αζερμπαϊτζάν με πολλές και σημαντικές απουσίες

"Οι απουσίες θα επηρεάσουν τον Ολυμπιακό, αλλά να μην μείνουμε εκεί. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, έχει πολλούς καλούς παίκτες, μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο γιατί υπάρχει κίνητρο. Πιστεύω ότι είναι ευκαιρία να αποδείξουν ότι υπάρχουν, δύσκολο μεν το παιχνίδι με όλες αυτές τις απουσίες, αλλά δείχνουν ότι θα προκριθούν". 

"Άλλη ομάδα με Αραμπί - Βασικός για 10 χρόνια - Αν μείνει εδώ, κάηκε!"

Στα θετικά υπάρχει η επιστροφή τού Αραμπί στην αποστολή - Συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στο βασικό σχήμα. Είναι άλλη ομάδα με τον Αραμπί ο Ολυμπιακός.

"Εννοείται ότι είναι άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός, ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει το γκολ, είναι μεγάλη δουλειά η επιστροφή του. Αλλά πιστεύω και στα νέα παιδιά, έχουν καταλάβει τη σημασία του αγώνα, έχουν το κίνητρο, πιστεύω ότι θα δώσουν περισσότερα από το 100% ο καθένας".

Βασικός θα είναι ξανά κάτω από τα δοκάρια ο Tζολάκης - Ένας παίκτης για τον οποίο έχετε πει πολλές φορές εξαιρετικά λόγια.

"Ο Ολυμπιακός έχει τερματοφύλακα για τα επόμενα 10 χρόνια με τον Τζολάκη, αλλά πρέπει να δουλέψει, να πάρει πολλά μαθήματα από τον Βάλτισκ αλλά και τον Κρίστινσον. Είναι μονάδα πολύ καλή, θα δουλέψει, έχει και καλή ψυχολογία ο Τζολάκης αυτό το διάστημα, γιατί έπαιξε στα φιλικά, έπαιξε στο επίσημο παιχνίδι καλά, σωστά κάνει ο Μαρτίνς και τον βάζει βασικό".

Τι πρέπει να κάνει για να γίνει ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού για τα επόμενα 10 χρόνια, όπως λέτε;

"Να μην μείνει εδώ, αν μείνει εδώ που είναι τώρα και δεν δουλέψει περισσότερο, κάηκε! Πρέπει να δουλέψει, να διορθώσει πράγματα για να μπορέσει να γίνει ο τερματοφύλακας που θα αφήσει εποχή στον Ολυμπιακό. Έχει προσόντα, μπήκε με καλούς οιωνούς, τον στηρίζει ο Μαρτίνς και καλά κάνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη "κλοπή" του Ολυμπιακού με Ονιεκούρου - "Έχασε" κορυφαίο άσο - Τον... χρύσωσε η Γαλατά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags