Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτο! Ξένος θρύλος του Ολυμπιακού κάνει ανάρτηση για Αντετοκούνμπο που τραγουδάει σύνθημα (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-27 22:27:00

Απίστευτο! Θρύλος του Ολυμπιακού κάνει ανάρτηση για Αντετοκούνμπο που τραγουδάει σύνθημα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο! Θρύλος του Ολυμπιακού κάνει ανάρτηση για Αντετοκούνμπο που τραγουδάει σύνθημα (ΦΩΤΟ)

Τεράστιες διαστάσεις στην οικογένεια των Ερυθρολεύκων φαίνεται ότι παίρνει το βίντεο με τον Greek Freak να τραγουδάει το "Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό" καθώς μετά την ΠΑΕ και ΚΑΕ ένας θρύλος της ομάδας ανέβασε στα προσωπικά του social media το συγκεκριμένο απόσπασμα.

Ολυμπιακός - Τζιοβάνι: Κυριολεκτικά... χαμό προκάλεσε το βίντεο που ανέβασαν οι Μιλγουόκι Μπακς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τραγουδάει, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA, το σύνθημα των Πειραιωτών "Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό".

Μάλιστα το βίντεο έφτασε μέχρι την Βραζιλία, με τον παλαίμαχο σούπερ σταρ των Ερυθρόλευκων να ανεβάζει ανάρτηση όπου εξηγεί στα βραζιλιάνικα τι ακριβώς έγινε.

"Εδώ βλέπουμε τον Γιάννη να τραγουδάει ένα τραγούδι του Ολυμπιακού. Ο Γιάννης μεγάλωσε σε μια γειτονιά που υπήρχαν πολλοί φανς του Παναθηναϊκού, αλλά ο Γιάννης έγινε φαν από τον Ολυμπιακό επειδή παρακολουθούσε τον Τζιοβάνι να παίζει στον Ολυμπιακό", αναφέρει ο πρώην άσος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags