Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιώργος Κούδας: Πιστεύει στον Λουτσέσκου ο Κούδας - "Γνωρίζει καλά τις παθογένειες του ΠΑΟΚ..."
| 2021-07-27 23:40:00

Πιστεύει στον Λουτσέσκου ο Κούδας - "Γνωρίζει καλά τις παθογένειες του ΠΑΟΚ..."

Sportdog Team
Πιστεύει στον Λουτσέσκου ο Κούδας - "Γνωρίζει καλά τις παθογένειες του ΠΑΟΚ..."

Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Μέγας Αλέξανδρος του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Ρουμάνο τεχνικό της ομάδας.

ΠΑΟΚ - Γιώργος Κούδας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο Μεγαλέξανδρος του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου αναφέρθηκε τόσο στην απώλεια του Γιάννη Λογοθέτη, όσο και στην αισιοδοξία του για την φετινή πορεία των Ασπρόμαυρων.

Για την απώλεια του Λογοθέτη: "Εχασα έναν άνθρωπό μου, έναν άνθρωπο που τον γνώριζα πάρα πολλά χρόνια. Μιλάω για άνθρωπο, όχι για δημοσιογράφο. Η γνωριμία μας έγινε μετά από κάποιον τραυματισμό μου ή τιμωρία. Τον άκουγα στις αναμεταδόσεις του, η περιγραφή του ήταν ποίημα. Μια μέρα όταν τελείωσε η μετάδοση, κατέβηκα και τον γνώρισα. Μια άλλη μέρα δεν ήμουν καλός στο γήπεδο και μόλις έκανε την αποφώνηση, του λέω «Κύριε Γιάννη σήμερα δεν ήμουν καλός, δεν σας ενέπνευσα, σας δυσκόλεψα στη μετάδοσή σας». Γύρισε και με κοίταξε με ένα βλέμμα. Μετά τις πρώτες μας συναντήσεις δεν τον κοιτούσα στα μάτια αλλά στο στόμα. Μου έδινε συμβουλές, είμαι ευτυχισμένος που τον γνώρισα. Ήταν μια άλλη εποχή, ίσως μας λένε ρομαντικούς. Αυτόν τον άνθρωπο θα έπρεπε να τον έχουν τιμήσει, δεν πήγα στην κηδεία του γιατί δεν ήθελα να βλέπω ανθρώπους διπρόσωπους που δεν τον τίμησαν".

Για τη φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ και αν είναι αισιόδοξος: "Πάντα ήμουν αισιόδοξος. Αυτή την περίοδο προπονητής στην ομάδα είναι ένας προπονητής που έχει υπηρετήσει στην ομάδα, ξέρει τις παθογένειες και όλα. Αυτή η περίοδος της προετοιμασίας είναι δύσκολη, χτίζεται η φυσική κατάσταση, γίνονται οι γνωριμίες των καινούριων με τους παλιούς. Είμαι αισιόδοξος γιατί υπάρχει μια βάση στην ομάδα, για να υπάρξει συνέχεια. Χρειάζεται η εμπειρία για να μπορέσουν να δώσουν το πνεύμα στην ομάδα".

Για τους Καγκάβα και Μπίσεσβαρ: "Τον Μπίσεσβαρ τον γνωρίζουμε, σε μια δύο φάσεις μπορεί να σου κάνει αυτό που δεν μπορούν άλλοι στο γήπεδο. Τον Καγκάβα δεν τον είδαμε πέρυσι, δεν έβγαλε το όνομα που έχει να βγάζει την ποιότητά στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν έφταιγαν οι τραυματισμοί ή κάτι άλλο. Ο Λουτσέσκου είναι δουλειά του να βγάλει τον καλύτερο εαυτό των ποδοσφαιριστών. Οι ποδοσφαιριστές κοιτάνε πρώτα το συμβόλαιό του, αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει.

Στην τελευταία μου χρονιά στον ΠΑΟΚ μου είπε ο πρόεδρος να κάτσω ένα χρόνο ακόμη για να βοηθήσει να χτιστεί η νέα ομάδα, με Βασιλάκο, Γεωργόπουλο. Έκατσα λοιπόν και μετά τον Φεβρουάριο έβλεπα πως δεν μπορούσα να παίξω άλλο. Εγώ είπα στον προπονητή μου πως δεν μπορώ να δώσω αυτό που μπορώ. Αν θες να με βάζεις ένα ημίχρονο ή εικοσάλεπτο τότε θα ήταν καλύτερα", είπε ο θρύλος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags