Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Με κορωνοϊό στο νοσοκομείο η αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο - Συνεχίζει να μην πιστεύει στον ιό (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-27 23:54:00

Με κορωνοϊό στο νοσοκομείο η αδελφή του Κριστιάνο - Συνεχίζει να μην πιστεύει στον ιό (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Με κορωνοϊό στο νοσοκομείο η αδελφή του Κριστιάνο - Συνεχίζει να μην πιστεύει στον ιό (ΦΩΤΟ)

Η Κάτια Αβέιρο, αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, διακομίστηκε στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού και ήταν η ίδια που το ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ένα μακρύ μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο προφίλ της στο Instagram.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στην Covid-19 στις 17 Ιουλίου και μετά από έξι ημέρες απομόνωση στο σπίτι η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και νοσηλεύτηκε για πνευμονία.

"Βρέθηκα θετική από τις 17 Ιουλίου κι απομονώθηκα στο σπίτι, με λίγα συμπτώματα, αλλά διατηρώντας το πρωτόκολλο όπως υπαγορεύουν οι κανόνες. Όλοι στο σπίτι "κόλλησαν" τον ιό, εκτός από τη μητέρα μου (ευχαριστώ τον Θεό). Δυστυχώς από την περασμένη Παρασκευή, 23 Ιουλίου, η κατάσταση επιδεινώθηκε κι έχω πνευμονία από τον καταραμένο ιό.

Εν ολίγοις, έφτασα στη νοσηλεία και είμαι εδώ. Όλα πάνε καλά, αναρρώνω, ευχαριστώ τον Θεό χάρη και στην υπηρεσία του νοσοκομείου, με μια υπέροχη ιατρική ομάδα (κυρίως νέους) και με μια απίστευτη ιστορία να πω", έγραψε η αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags