Facebook Pixel Ατρόμητος: Βελτιώθηκε, αλλά έχασε και από τη Λεβάντε (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-27 22:50:00

Βελτιώθηκε ο Ατρόμητος, αλλά έχασε και από τη Λεβάντε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βελτιώθηκε ο Ατρόμητος, αλλά έχασε και από τη Λεβάντε (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ήττα με 2-1 γνώρισαν οι Περιστεριώτες από την Λεβάντε, έχοντας βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά τους στην Ισπανία.

Ατρόμητος: Δεν απέφυγε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του σε ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας ο Ατρόμητος, από την Λεβάντε με 2-1, μόνο που αυτή την φορά η ομάδα του Περιστερίου παρουσίασε σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με την εικόνα της στα προηγούμενα ματς που έδωσε επί ισπανικού εδάφους, ιδιαίτερα με την Έλτσε από την οποία γνώρισε τη συντριβή με 6-1.

Η ομάδα από την Βαλένθια άνοιξε το σκορ 37ο λεπτό με κεφαλιά του Ρούμπεν Βέθο, μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια της άμυνας των «κυανόλευκων».

Στο δεύτερο μέρος οι Περιστεριώτες ανέβασαν... στροφές κι έφτασαν στην ισοφάριση στο 55΄ με κοντινή προβολή του Ευθύμη Κουλούρη, έπειτα από ωραία σέντρα του Μουνίθ. 

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 70΄, μετά από νέο λάθος της άμυνας του Ατρομήτου από στημένη φάση. Σκόρερ του νικητήριου γκολ της Λεβάντε ήταν ο Πόστιγκο με σουτ και τη μπάλα να βρίσκει σε σώμα αμυντικού και να καταλήγει στα δίχτυα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags