Facebook Pixel ΑΕΚ – Βελέζ Μόσταρ: Ατακάρες Μιλόγεβιτς πριν τη ρεβάνς με Βελέζ: «Δεν με νοιάζουν οι δικαιολογίες! Ξέρουν το DNA της ΑΕΚ»
| 2021-07-28 18:55:00

Ατακάρες Μιλόγεβιτς πριν τη ρεβάνς με Βελέζ: «Δεν με νοιάζουν οι δικαιολογίες! Ξέρουν το DNA της ΑΕΚ»

Sportdog Team
Ατακάρες Μιλόγεβιτς πριν τη ρεβάνς με Βελέζ: «Δεν με νοιάζουν οι δικαιολογίες! Ξέρουν το DNA της ΑΕΚ»

Ο Σέρβος τεχνικός υποστήριξε, ότι η ομάδα θα παρουσιάσει άλλο πρόσωπο στον επαναληπτικό.

ΑΕΚ – Βελέζ Μόσταρ: Ο προπονητής της «Ένωσης», Βλάνταν Μιλόγιεβιτς, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του στον πρώτο αγώνα, τονίζοντας πως αύριο θα παρουσιάσουν τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Παράλληλα, ο 51χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, αλλά και στους νεοφερμένους παίκτες που διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς:

Τι περιμένει από την ΑΕΚ στη ρεβάνς: «Δεν ήμουν ευχαριστημένος από τίποτα στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν περίμενα τέτοια εικόνα. Το ποιες είναι αιτίες μπορούμε να πούμε, αλλά δεν θέλω και δεν με νοιάζει να έχω δικαιολογία. Δεν ήμουν ευχαριστημένος από όλα. Το χρονικό διάστημα μετά το πρώτο ματς προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και πιστεύω πως αύριο θα παρουσιάσουμε τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο παιχνίδι».

Το τι χρειάζεται για να έρθει η πρόκριση: «Προσπαθώ από την πρώτη μέρα να περάσω κάποια στοιχεία, που πρέπει να έχουμε ανεξάρτητα από αντίπαλο. Τα ευρωπαϊκά ματς είναι διπλά, εκτός από πέρσι που είναι διπλά. Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία και παίζουμε στην έδρα μας. Δεν μετρά το εκτός έδρας γκολ, αλλά δεν θα πω ότι τα πράγματα είναι δύσκολο. Πρέπει να παλεύουμε για κάθε μπάλα, να έχουμε δύναμη, τρεξίματα και πειθαρχία, πράγματα που δεν είχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Όλα τα άλλα είναι τακτική, αλλά ό,τι τακτική κι αν έχεις κάνει, είναι και θέμα ατομικό. Ο καθένας πρέπει να κερδίσει μονομαχίες και να βάζει το πείσμα και το πάθος του στο παιχνίδι. Αν είναι έτσι, τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Ελπίζουμε να έχουμε αύριο αυτά τα στοιχεία».

Το αν οι νέοι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν βασικοί: «Δεν έχουμε πολύ χρόνο και περιθώρια. Όλα τα παιδιά είχαν προπονηθεί πριν έρθουν και κάποια παιδιά ξέρουν το DNA της ΑΕΚ. Για μας είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Με ευχαριστεί που όλα τα παιδιά είναι αποφασισμένα και θέλουν πάρα πολύ να παίξουν. Θα μιλήσω μαζί τους να δούμε σε τι κατάσταση είναι, αλλά είμαστε αρκετά καλά».

Την επιστροφή του κόσμου: «Αν μας επηρεάσει αρνητικά, τότε να μην ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Σίγουρα μας λείπουν οι φίλαθλοι. Στο πρώτο ματς παίξαμε μετά από πολύ καιρό με 7-8 χιλιάδες σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. Περιμένω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Δεν θέλω να τους ζητήσω υπομονή, ξέρω πως δεν έχουμε χρόνο κι ας μας κρίνουν όπως θέλουν. Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι διαφορετική και να κάνουμε κάτι που ονειρεύονται οι φίλοι της ΑΕΚ. Καλύτερα όμως να μη λέμε μεγάλα λόγια και να κάνουμε πράξεις».

Το μεγαλύτερο λάθος που έκανε η ΑΕΚ στο πρώτο ματς: «Ο καθένας έχει το πλάνο του, αλλά όταν χάνεις τις μονομαχίες δεν έχει σημασία. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάτι, αλλά δεν βγήκε το πλάνο. Εγώ θέλω να ξεχάσω το πρώτο παιχνίδι. Μάλλον όχι να ξεχάσω, αλλά να την αφήσω πίσω. Μπορούμε να μάθουμε πολλά από τα λάθη που κάναμε και ελπίζω να το κάναμε».

Το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ: «Μια ήττα ξέρετε τι φέρνει σε μια ομάδα, όπως και ένα καλό αποτέλεσμα αντίστοιχα. Δεν θέλω να είμαι ακραίος. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διαιτησία, αλλά δεν ξέρουμε τι μας περιμένει και στο μέλλον. Δεν μου αρέσει να ασχολούνται οι παίκτες με τη διαιτησία, πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags