Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τη ρεβάνς στο Μπακού, οι πάρα πολλές απουσίες και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που τελικά έμεινε στον πάγκο.
| 2021-07-28 18:43:00

Ενδεκάδα με... πειράματα - Τεράστια προβλήματα για Ολυμπιακό - Τέσσερα στόπερ, εκτός Ελ Αραμπί

Sportdog Team
Ενδεκάδα με... πειράματα - Τεράστια προβλήματα για Ολυμπιακό - Τέσσερα στόπερ, εκτός Ελ Αραμπί

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τη ρεβάνς στο Μπακού, οι πάρα πολλές απουσίες και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που τελικά έμεινε στον πάγκο.

Ολυμπιακός: Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Νέφτσι στο Μπακού, με τους Πειραιώτες να έχουν προίκα το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Το 5-4-1 επιλέγει ως διάταξη ο Πέδρο Μαρτίνς που έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει, ενώ χρησιμοποιεί τον Σουρλή βασικό δίπλα στον Κουντέ και έναν εκ των Μάρκοβιτς ή Σισέ ως αριστερό μπακ.

Ο Τζολάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια στην αποψινή αναμέτρηση με τον κόουτς να επιλέγει τελικά πεντάδα στην άμυνα με τον Σισέ αριστερό μπακ, Σεμέδο, Μάρκοβιτς και Μπα τα στόπερ και τον Λαλά στο δεξί άκρο. Σουρλής και Κούντε θα είναι οι δύο χαφ με τον Βαλμπουενά δεξιά και τον Μασούρα αριστερά. Στην επίθεση θα παίξει μόνος του ο Χασάν. Δηλαδή ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με έναν σχηματισμό 5-4-1 λόγω των πολλών απουσιών που αντιμετωπίζει σε αυτό το παιχνίδι.

Επίσης, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί παρότι ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή και είναι διαθέσιμος, έμεινε στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή, εφόσον χρειαστεί.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags