Facebook Pixel Sportdog.gr | Σύνθημα για ανατροπή και φοβερές ατάκες Ανσαριφάρντ - "Με ή χωρίς τον Αραούχο..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-07-28 19:50:00

Σύνθημα για ανατροπή και φοβερές ατάκες Ανσαριφάρντ - "Με ή χωρίς τον Αραούχο..."

Sportdog Team
Σύνθημα για ανατροπή και φοβερές ατάκες Ανσαριφάρντ - "Με ή χωρίς τον Αραούχο..."

Αποφασισμένος παρουσιάστηκε ο διεθνής Ιρανός επιθετικός της ΑΕΚ ενόψει του επαναληπτικού με τη Βελέζ Μοστάρ, αφού η ΑΕΚ καλείται να ανατρέψει το αρνητικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως η ΑΕΚ θα εμφανιστεί βελτιωμένη στη ρεβάνς με τη Βελέζ Μοστάρ, ενώ υπερτόνισε την αναγκαιότητα της πρόκρισης, είτε αγωνιστεί ο ίδιος μαζί με τον Αραούχο στην επίθεση είτε όχι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν σκέφτεται το γκολ που κακώς ακυρώθηκε και πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν μετρούσε;

«Πρώτα απ’ όλα καλησπέρα σε όλους. Σε ό,τι έχει να κάνει με το προηγούμενο ματς πρέπει να το ξεχάσουμε. Μέσα σε αυτά είναι κι αυτό το γκολ. Κάναμε λάθη, έκανε και η διαιτησία. Πρέπει να ξεχάσουμε το προηγούμενο παιχνίδι».

Για το αν έχουν συνειδητοποιήσει όλοι οι παίκτες την κρισιμότητα του αγώνα;

«Σε σχέση με την περσινή σεζόν θέλουμε πολύ χρόνο για να αναλύσουμε. Υπήρξαν λάθη και από εμάς τους παίκτες, ίσως και από τη διοίκηση, αλλά και το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκα. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό ματς. Θέλουμε να μπούμε όσο πιο δυνατά γίνεται. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και θα το δείτε κι εσείς, ότι θα μπούμε να πάρουμε την πρόκριση. Το θετικό είναι ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας δώσει δύναμη. Ο κόσμος θα είναι εκεί και θα μας στηρίξει. Θα δικαιωθώ αύριο και πιστεύω ότι όλοι είμαστε έτοιμοι. Εγώ προσωπικά νιώθω ότι είμαστε όλοι έτοιμοι για να αποδώσουμε».

Για τη συνεργασία του με τον Αραούχο κι αν μπορεί να παίξει μαζί του στην 11άδα;

«Σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν κι αν υπήρχαν κάποια προβλήματα στη συνεργασία μου με τον Ολιβέιρα ή όχι, θεωρώ ότι κι εγώ και ο Νέλσον προσπαθούσαμε να έχουμε το ρόλο μας στο γήπεδο που μας έλεγαν για να βοηθήσουμε την ΑΕΚ. Κάτι τέτοιο ισχύει και με τον Αραούχο. Ο Σέρχιο είναι ένα καταπληκτικό παιδί και ποδοσφαιριστής. Οποιοσδήποτε κι αν συμμετέχει στον αγώνα εχουμε όλοι στο μυαλό μας να βοηθήσουμε. Ολοι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσει η ΑΕΚ σε αυτόν τον στόχο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags