Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η πρόκριση φέρνει τρελά λεφτά - Εξασφάλισε από τώρα ευρωπαϊκούς ομίλους!
Ποδόσφαιρο
| 2021-07-28 22:16:00

Η πρόκριση φέρνει τρελά λεφτά στον Ολυμπιακό - Εξασφάλισε από τώρα ευρωπαϊκούς ομίλους!

Sportdog Team
Η πρόκριση φέρνει τρελά λεφτά στον Ολυμπιακό - Εξασφάλισε από τώρα ευρωπαϊκούς ομίλους!

Σούπερ εξέλιξη για τους πρωταθλητές Ελλάδας, που απέκλεισαν τη Νέφτσι Μπακού, σίγουρεψαν τους ομίλους και βλέπουν τα ταμεία τους να γεμίζουν με ζεστό χρήμα!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ακόμα δρόμο για το Champions League, ωστόσο με την πρόκριση επί της Νέφτσι Μπακού διασφάλισε το ότι θα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκούς ομίλους τη φετινή σεζόν.

Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Λουντογκόρετς ή τη Μούρα. Αν περάσουν, τότε θα μπουν στα πλέι οφ και από εκεί στους ομίλους της διοργάνωσης, σε περίπτωση που πετύχουν ακόμα μια πρόκριση.

Αν αποκλειστεί στον γ' προκριματικό επόμενο γύρο, τότε «υποβιβάζεται» στα πλέι-οφ του Europa League. Σε περίπτωση που προκριθεί τότε θα παίξει στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης, ενώ σε περίπτωση νέου αποκλεισμού τότε θα παίξει στους ομίλους του νεοσύστατου Europa Conference League.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός εξασφάλισε ότι θα παίξει τουλάχιστον 10 ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος, κάτι που συνεπάγεται ότι θα κερδίσει μίνιμουμ 6-7 εκατομμύρια ευρώ βάσει των μπόνους που μοιράζει η UEFA.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags