Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτόν αποθεώνουν σήμερα στον Ολυμπιακό - Όσα δούλεψε ο Μαρτίνς - Ποιος έπαιξε ανέτοιμος!
| 2021-07-29 11:45:00

Αυτόν αποθεώνουν σήμερα στον Ολυμπιακό - Όσα δούλεψε ο Μαρτίνς - Ποιος έπαιξε ανέτοιμος!

Sportdog Team
Αυτόν αποθεώνουν σήμερα στον Ολυμπιακό - Όσα δούλεψε ο Μαρτίνς - Ποιος έπαιξε ανέτοιμος!

Στον τρόπο που ο Πέντρο Μαρτίνς διαχειρίστηκε τα πάμπολλα προβλήματα που προέκυψαν στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια των αγώνων με την Νέφτσι αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ολυμπιακός: Στον τρόπο που ο Πέντρο Μαρτίνς διαχειρίστηκε τα πάμπολλα προβλήματα που προέκυψαν στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια των αγώνων με την Νέφτσι αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε σχέση με το Καραϊσκάκη, κι ας ήταν μεγαλύτερα τα προβλήματά του. Είχαν πει ο Μαρτίνς και ο Βαλμπουενά πως θα πάει η ομάδα για νίκη και το έκαναν πράξη στο Μπακού. Δεν μπόρεσαν οι Αζέροι να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός κατάφερε αυτή την επιτυχία με τον Σισέ ως αριστερό μπακ-χαφ, τον νεαρό Σουρλή και τον ανέτοιμο Κούντε. Στο ξεκίνημα της σεζόν υπάρχουν πάντα κίνδυνοι. Άλλο παιχνίδι προετοίμαζε ο Μαρτίνς για το Καραϊσκάκη και άλλο έδωσε η ομάδα. Δεν έκανε τίποτα στην τύχη, όλα τα δούλεψε ο Μαρτίνς. Η πρόκριση έχει την υπογραφή του Μαρτίνς», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags