Facebook Pixel ΑΕΚ: "Κιτρινόμαυρες ρουκέτες" μετά την αθώωση - "Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν τους ακουμπάει κανείς"!
| 2021-07-29 16:35:00

"Κιτρινόμαυρες ρουκέτες" μετά την αθώωση - "Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν τους ακουμπάει κανείς"!

Sportdog Team
"Κιτρινόμαυρες ρουκέτες" μετά την αθώωση - "Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν τους ακουμπάει κανείς"!

Οι Κιτρινόμαυροι πέρασαν στην αντεπίθεση, μέσω σκληρής ανακοίνωσης που εξέδωσαν μετά την απόφαση αθώωσης για την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον διοικητικό ηγέτη της από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αθωώθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας και η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ αντέδρασε με επίσημη ανακοίνωση μετά την απόφαση.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Μία ξεκάθαρα στημένη υπόθεση, μία άνευ προηγουμένου αστεία σχεδιασμένη σκευωρία, που από την πρώτη στιγμή είχαμε καταγγείλει, κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος!

Το φαιδρό κατηγορητήριο έγινε φύλλο και φτερό από την πρώτη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας!

Οι στημένες και καθ’ υπαγόρευση καταθέσεις, που είχαν ως μοναδικό στόχο να θέσουν την ομάδα μας σε καθεστώς ομηρίας, κατέπεσαν εύκολα και η λάσπη επέστρεψε στους σκευωρούς.

Τι θα πουν σήμερα τα μεμονωμένα δημοσιογραφικά φερέφωνα, που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την υπόθεση για να δημιουργήσουν πλαστές σε βάρος της ΑΕΚ εντυπώσεις και πληροφορούσαν τους ακροατές τους για μία… πολύ σοβαρή υπόθεση, για δήθεν βαρύτατες καταγγελίες και για… σαράντα μάρτυρες κατηγορίες προαναγγέλλοντας βαριές ποινές;



Τι έχει να πει σήμερα ο περιβόητος ποινικολόγος και κατ’ επάγγελμα συκοφάντης της ομάδας μας;

Όποιος αποπειράθηκε ή αποπειραθεί και στο μέλλον να σπιλώσει την ΑΕΚ θα μας βρίσκει συνέχεια μπροστά του!

Από την πρώτη στιγμή, που αυτή η γελοιότητα βγήκε στο φως με πρωτοφανείς διαδικασίες… εξπρές, είχαμε διατρανώσει σε όλους τους τόνους ότι «την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τους ακουμπήσει κανείς»! Σήμερα μας επιβεβαίωσε η ελληνική Δικαιοσύνη!

Οι εποχές, κατά τις οποίες η ΑΕΚ θα μπορούσε να οδηγηθεί ως πρόβατο στη σφαγή, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Όσες παρόμοιες σκευωρίες και να απεργαστούν τα γνωστά κέντρα, που είχαν μάθει να ελέγχουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα πέσουν στο κενό.

Όσο κι αν πονάει κάποιους, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γυρίσει σελίδα, με την ΑΕΚ να έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο σε αυτό». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags