Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Είδηση-"κόλαση" για Ουάρντα - Από εκεί περιμένει προτάσεις - Τι πήγε λάθος με Λουτσέσκου
| 2021-07-29 21:01:00

Είδηση-"κόλαση" για Ουάρντα - Από εκεί περιμένει προτάσεις - Τι πήγε λάθος με Λουτσέσκου

Sportdog Team
Είδηση-"κόλαση" για Ουάρντα - Από εκεί περιμένει προτάσεις - Τι πήγε λάθος με Λουτσέσκου

Αιγύπτιος δημοσιογράφος μίλησε για την υπόθεση του Αμρ Ουάρντα, αποκάλυψε τις κρούσεις που έχει ο παίκτης από το εξωτερικό, ενώ ανέλυσε το τι πήγε λάθος στην σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: Στο Metropolis 95,5  φιλοξενήθηκε ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος, Ομάρ Ελ Μπανούμπι, και μίλησε για την επικείμενη αποχώρηση του Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Μίλησα με τον Ουάρντα, μου είπε πως έκανε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για να φύγει και περιμένει μια πρόταση για να αποχωρήσει. Μου είπε πως έχει κρούσεις από ιταλικές και τουρκικές ομάδες, με βάση του δικό μου ρεπορτάζ υπάρχουν και ομάδες από την Αραβία που ενδιαφέρονται. Εχω συζητήσει με τον Ουάρντα για την Γαλατά αλλά και για Μπεσίκτας και Φενέρ αλλά δεν υπάρχει κάποια πρόταση αυτή τη στιγμή. Η Τουρκία θα ήταν καλός προορισμός για τον Ουάρντα, πρέπει να περιμένουμε. Η άποψή μου είναι πως η καλύτερη πρόταση θα έρθει από ομάδες της Αραβίας».

Για το τι πήγε λάθος στη σχέση Ουάρντα-Λουτσέσκου: «Είναι το θέμα της σχέσης που είχαν οι δύο άνδρες από παλιά, είχε δημιουργηθεί μια προστριβή και δεν ήταν διατεθειμένος να συνεργαστεί με τον Λουτσέσκου. Ηταν κάτι αναμενόμενο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags