Facebook Pixel Δημήτρης Λημνιός: "Καυτές" εξελίξεις με Λημνιό - Απόφαση-φωτιά για το μέλλον του - Θα γίνει... σφαγή στη Superleague!
| 2021-07-30 20:34:00

"Καυτές" εξελίξεις με Λημνιό - Απόφαση-φωτιά για το μέλλον του - Θα γίνει... σφαγή στη Superleague!

Sportdog Team
"Καυτές" εξελίξεις με Λημνιό - Απόφαση-φωτιά για το μέλλον του - Θα γίνει... σφαγή στη Superleague!

Ζόρικα τα πράγματα για τον Δημήτρη Λημνιό στην Κολωνία. Η απόφαση της γερμανικής ομάδας που βάζει... φωτιά στα σενάρια για το μέλλον του Έλληνα διεθνή μέσου.

Ο Δημήτρης Λημνιός υποβιβάστηκε στην Κ-21 της Κολωνίας και οι διοικούντες του συλλόγου του ζήτησαν να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γερμανία, ο Έλληνας άσος έχει ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα τη νέα σεζόν και αποτελεί την πιο ηχηρή περίπτωση παίκτη που "κόπηκε" από την Κολωνία.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη "φουντώνει" τα σενάρια για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, με δεδομένο ότι είναι παίκτης που μπορεί αποδεδειγμένα να πρωταγωνιστήσει σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αν κάποιος από τους "μεγάλους" της Superleague θα κάνει κίνηση, ενώ θυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι είχε αναπτυχθεί φημολογία περί πιθανής επιστροφής του Λημνιού στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags