Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ραγδαίες εξελίξεις με Τζιοβίνκο - Τότε τελειώνει η μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ - Μόνο ένα εμπόδιο έμεινε!
| 2021-07-31 00:05:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Τζιοβίνκο - Τότε τελειώνει η μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ - Ένα εμπόδιο έμεινε!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις με Τζιοβίνκο - Τότε τελειώνει η μεγάλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ - Ένα εμπόδιο έμεινε!

Λεπτομέρειες απομένουν ώστε ο Δικέφαλος του Βορρά να πυροδοτήσει τη... βόμβα με την απόκτηση του σπουδαίου Ιταλού επιθετικού, που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Από την πρώτη στιγμή ήταν γνωστό πως η μεταγραφή του Τζοβίνκο θα ήταν της... υπομονής γιατί πολύ απλά πρόκειται για έναν παίκτη που ακόμη και αν τον αποκτούσε ο ΠΑΟΚ στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου θα άξιζε τον κόπο.

Όλα όμως δείχνουν ότι η αναμονή δεν θα έχει τόσο μεγάλη διάρκεια. Γιατί από χθες τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας έκαναν γνωστό πως ο Ιταλός μέσος ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Χιλάλ για τη λύση του συμβολαίου του. Προφορική συμφωνία και όχι γραπτή. Και αυτός είναι ο λόγος που στην Μικράς Ασίας είναι αναγκασμένοι να περιμένουν.

Γιατί πρέπει αυτή η συμφωνία να αποτυπωθεί και στο χαρτί, να πάρει την έγκριση και του αρμόδιου Υπουργείου (διαδικαστικά και γραφειοκρατικά ζητήματα) και στη συνέχεια να έχουμε τις εξελίξεις που αφορούν τον ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής μαζί με τον ατζέντη του όλο αυτό το διάστημα είχαν έναν στόχο: να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τους Αραβες αφού οι υψηλές αποδοχές του για τον έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο δεν.... χαρίζονται.

Έτσι φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή και ο παίκτης σύντομα θα είναι σε θέση να επιλέξει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του και αυτός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο ΠΑΟΚ.

Προπονείται στην Αυστρία

Ο ποδοσφαιριστής από τη στιγμή που δεν έχει ακόμη λύσει το συμβόλαιο του δεν θέλει να δώσει το παραμικρό δικαίωμα και συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας του στην Αυστρία όπου κάνει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Τα δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία με εκτενείς αναφοράς σημειώνουν πως ο ΠΑΟΚ θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του και τονίζουν ότι επιθυμία της οικογένειας του ήταν να επιστρέψει στην Ευρώπη. Το ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί του ΠΑΟΚ ήταν αφενός η δυνατότητα να καλύψει τα οικονομικά «θέλω» του παίκτη και αφετέρου ο Ράζβαν Λουτσέσκου που από την πρώτη στιγμή είχε πάρει... αγκαζέ τον παίκτη.

Έτσι απομένουν ώρες ή έστω λίγες μέρες ακόμη υπομονής για να έχουμε το αίσιο (όπως θέλουν να ελπίζουν κα προσδοκούν) οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τέλος με έναν παίκτη που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags