Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας: Κατηγορηματική η Φενέρ - Τόσα ζητάει για την πώληση του Πέλκα - Απέρριψε πρόταση από την...
| 2021-07-31 11:53:00

Κατηγορηματική η Φενέρ - Τόσα ζητάει για την πώληση του Πέλκα - Απέρριψε πρόταση από την...

Sportdog Team
Κατηγορηματική η Φενέρ - Τόσα ζητάει για την πώληση του Πέλκα - Απέρριψε πρόταση από την...

Ο Δημήτρης Πέλκας έχει εξελιχθεί σε... μήλον της έριδος στη Φενέρμπαχτσε, αφού εδώ και αρκετό διάστημα βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Δημήτρης Πέλκας: Στα 10 εκατ. ευρώ καθόρισε η Φενέρμπαχτσε την τιμή για την παραχώρηση του διεθυνή άσου και δεν πρόκειται να εξετάσει καμία πρόταση με λιγότερα χρήματα.

Αυτό αναφέρει η εφημερίδα της Τουρκίας "Sabah", που σημειώνει ότι «ο Ελληνας διεθνής επιθετικός τράβηξε την προσοχή των ευρωπαϊκών συλλόγων και καθιερώθηκε στις καρδιές των οπαδών με την απόδοσή του την περασμένη σεζόν».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, Μπολόνια και Γκλάντμπαχ βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Φενέρ για τη μεταγραφή του Δημήτρη Πέλκα, τον οποίο όμως ο Πορτογάλος προπονητής των Τούρκων, Βίτορ Περέιρα (πρώην του Ολυμπιακού), θέλει να κρατήσει στην Κωνσταντινούπολη.

«Η Μπολόνια, η οποία προηγουμένως προσέφερε 4,5 εκατομμύρια ευρώ και η προσφορά αυτή απορρίφθηκε από τη Φενέρμπαχτσε, αύξησε την προσφορά της για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή στα 6 εκατομμύρια ευρώ», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags