Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η ατάκα Σαββίδη που... μπρίζωσε για τα καλά τον Λουτσέσκου!
| 2021-08-01 21:53:00

Η ατάκα Σαββίδη που... μπρίζωσε για τα καλά τον Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Η ατάκα Σαββίδη που... μπρίζωσε για τα καλά τον Λουτσέσκου!

Τι ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης από τον προπονητή του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν και τι προσπαθεί να περάσει ο Ρουμάνος στους ποδοσφαιριστές του πριν από την πρώτη ευρωπαϊκήαναμέτρηση με την Μποέμιανς.

Στην πρώτη θητεία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ (κι αφού άρχισε να στρώνει την κατάσταση, καθώς ο αποκλεισμός με την Εστερσουντ είχε τις ρίζες του στην κακή προετοιμασία με Στανόγιεβιτς), η βασική στόχευση ήταν το Πρωτάθλημα και κατ’ επέκταση και το νταμπλ.

Ο Δικέφαλος κυνήγησε, βέβαια, με μεγάλες αξιώσεις και τον μεγάλο πόθο πλέον όλου του οργανισμού ΠΑΟΚ, την παρουσία στους ομίλους του Champions League, ωστόσο, σκόνταψε στην κακή βραδιά (και την ποιότητα του αντιπάλου) με την Μπενφίκα.

Η ομάδα έπαιξε στο Europa League, αλλά η μεγάλη δίψα για την κατάκτηση του τίτλου μετά από 34 χρόνια… την φρέναρε από το να δείξει τις δυνατότητες που σίγουρα είχε και εκτός συνόρων.

Η δεύτερη θητεία, όμως, αρχίζει από εντελώς διαφορετική βάση. Όπως και οι εγχώριοι τίτλοι, έτσι και η Ευρώπη αποτελεί βασική προτεραιότητα και αυτό είναι κάτι που ξεκαθάρισαν από την πρώτη στιγμή που συζήτησαν για την νέα συνεργασία τους ο Ιβάν Σαββίδης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

 “Θέλω νίκες και διακρίσεις παντού” ήταν το μήνυμα του μαξιμαλιστή, κατά δήλώσή του, Ιβάν Σαββίδη και σ’ αυτό συμφώνησε και ο Ρουμάνος κόουτς που θεωρεί την ευρωπαϊκή διάκριση μία ανοιχτή εκκρεμότητα.

Ετσι, από την πρώτη μέρα προσπάθησε να περάσει το ίδιο μήνυμα και την νοοτροπία στους παίκτες του ΠΑΟΚ, τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του. Με δεδομένο ότι πλέον ο ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια του, η σχετική συζήτηση γίνεται ολοένα πιο συχνά και πιο έντονα.

 Από χθες και πιο συγκεκριμένα, καθώς πλέον είναι γνωστός και ο αντίπαλος και ο Λουτσέσκου προσπαθεί να κάνει τους παίκτες του να είναι… στην πρίζα ενόψει Μποέμιανς. Μαζί με τους συνεργάτες του, τους πιπιλίζει τα αυτιά ότι χρειάζεται σοβαρότητα και συγκέντρωση και σε καμία περίπτωση ο ΠΑΟΚ να μην δώσει δικαιώματα να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά του.

Στις επόμενες προπονήσεις θα γίνει ακόμη πιο αναλυτική συζήτηση για το προφίλ του αντιπάλου, ωστόσο, το πιο σοβαρό μήνυμα είναι η σοβαρότητα που πρέπει να εκπέμψει ο ΠΑΟΚ, η ανάγκη να βάλει από την αρχή τις βάσεις για να πετύχει τον πρώτο στόχο που είναι η παρουσία στους ομίλους. Κι αυτό πρέπει να γίνει βήμα-βήμα.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags