Facebook Pixel ΑΕΚ: Στο κάδρο όλοι πλην ενός! Σενάριο για "γκρέμισμα" της ΑΕΚ - "Τελειώνει" Μιλόγεβιτς ο Τίγρης;
| 2021-08-02 20:15:00

Στο κάδρο όλοι πλην ενός! Σενάριο για "γκρέμισμα" της ΑΕΚ - "Τελειώνει" Μιλόγεβιτς ο Τίγρης;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Στο κάδρο όλοι πλην ενός! Σενάριο για "γκρέμισμα" της ΑΕΚ - "Τελειώνει" Μιλόγεβιτς ο Τίγρης;

Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει δώσει ακόμα το στίγμα του, τόσες μέρες μετά από το στραπάτσο της Ένωσης από τη Βελέζ, αποδεικνύει αφενός ότι δεν θέλει να πάρει αποφάσεις εν θερμώ, αφετέρου ότι η κατάσταση στην ομάδα είναι περίεργη!

ΑΕΚ: Μπορεί αυτές τις ημέρες να μην φαίνεται ότι τρέχουν εξελίξεις στην Ένωση, αλλά είναι σαφές ότι οι Κιτρινόμαυροι περιμένουν πώς και πώς να δουν τις πρώτες κινήσεις του Μελισσανίδη.

Μόνο τυχαίο, άλλωστε, δεν είναι ένα νεφελώδες σενάριο που έχει κυκλοφορήσει και αναφέρει ότι ο Τίγρης θέλει να πάρει κεφάλια στην ομάδα! Παρόλα αυτά, μιλώντας με ανθρώπους που γνωρίζουν σε βάθος το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, είναι σαφές ότι υπάρχει κάποιος που δεν κινδυνεύει: Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς!

Ο Σέρβος τεχνικός είναι ο μοναδικός αμετακίνητος από την Ένωση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Κονέ και Παπαδημητρίου φεύγουν. Πάντως οι πηγές τού sportdog ανέφεραν ότι εντελώς ξεκάθαρο είναι ότι μένει ο Μιλόγεβιτς, ότι είναι αμετακίνητος, αλλά το ίδιο δεν ισχύει για όλους.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει όσο είναι νωρίς να μαζέψει την κατάσταση στην Ένωση και να μην επιτρέψει να πάρει η κάτω βόλτα την ομάδα πριν ακόμα αρχίσει το πρωτάθλημα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έφερε" τον κορωνοϊό στην ομάδα από θρησκευτικό χώρο! "Τέλος" και Έλληνας από ΑΕΚ μέτα τη Βελέζ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags