Facebook Pixel Άρης: "Χαμός" με Μήτρογλου στον Άρη - Νέα εξέλιξη-φωτιά με τον έμπειρο φορ - "Σκάει" αποχώρηση;
| 2021-08-03 20:26:00

"Χαμός" με Μήτρογλου στον Άρη - Νέα εξέλιξη-φωτιά με τον έμπειρο φορ - "Σκάει" αποχώρηση;

Sportdog Team
"Χαμός" με Μήτρογλου στον Άρη - Νέα εξέλιξη-φωτιά με τον έμπειρο φορ - "Σκάει" αποχώρηση;

Ζόρικα τα πράγματα τόσο για τον διεθνή επιθετικό όσο και για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών για "διαζύγιο" και γιατί... κλωτσάει ο παίκτης.

Άρης: Από την περασμένη σεζόν και κατά τη διάρκεια των πλέι οφ οι άνθρωποι του Άρη είχαν εκφράσει την πρόθεσή τους για να λύσουν την συνεργασία τους με τον Κώστα Μήτρογλου. Ωστόσο, τελικά δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στον έμπειρο φορ να συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα και τη νέα σεζόν.

Όμως υπάρχουν νέα δεδομένα στην υπόθεση με τον 33χρονο επιθετικό. Οι συχνοί τραυματισμοί, αλλά και η δυστοκία του στους αγώνες ανάγκασαν τον Άρη να ψάξει την φόρμουλα ώστε να απαλλαγεί από το μεγάλο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Βέβαια, βρίσκει εμπόδια από την πλευρά του Μήτρογλου και μένει να δούμε πώς οι δυο πλευρές θα καταφέρουν να βρουν μια κοινή γραμμή για να βάλουν τέλος στη συνεργασία τους.

Το ερώτημα που γεννάται σε αρκετούς είναι γιατί ο Άρης «άργησε» να λύσει τη συνεργασία του με τον Μήτρογλου και η ομάδα δεν είχε διαθέσιμο φορ για τα ματς με την Αστάνα, πέραν του Μάνου.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags