Facebook Pixel Sportdog.gr | Κριτική σε Μαρτίνς από γνωστό δημοσιογράφο! Έτσι δημιούργησαν υπεραριθμία οι Βούλγαροι με Ολυμπιακό
| 2021-08-04 11:34:00

Κριτική σε Μαρτίνς από γνωστό δημοσιογράφο! Έτσι δημιούργησαν υπεραριθμία οι Βούλγαροι με Ολυμπιακό

Sportdog Team
Κριτική σε Μαρτίνς από γνωστό δημοσιογράφο! Έτσι δημιούργησαν υπεραριθμία οι Βούλγαροι με Ολυμπιακό

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στη χθεσινή ισοπαλία με τη Λουντογκόρετς για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League κλήθηκε να σχολιάσει στον αέρα του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Ολυμπιακός: Για την εικόνα του Ολυμπιακού στη χθεσινή ισοπαλία με τη Λουντογκόρετς για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League κλήθηκε να σχολιάσει στον αέρα του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού, αλλά και στην επιμονή του Πέδρο Μαρτίνς στο σύστημα 3-4-3 που δεν έδωσε κάτι στους Πειραιώτες.

«Ο Ολυμπιακός δεν έκανε καλά την δουλειά του στο πρωτο ημιχρονο. Επιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς με τρεις αμυντικούς. Με τη Νέφτσι υπχορεώθηκε λόγω των απουσιών. Χθες που πήγε με τριάδα στην άμυνα, ουσιαστικά πέταξε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Με τους Κούντε και Καμαρά να μην μπορούν να προσφέρουν, οι Βούλγαροι δημιούργησαν υπεραριθμία στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Αν η Λουντογκόρετς δεν έβαζε το γκολ δύσκολα θα άλλαζε το πλάνο ο Μαρτίνς.

Στα προηγούμενα παιχνίδια ο Ολυμπιακός έβρισκε την ατομική ποιότητα για να καθαρίσει τα ματς. Χθες δεν το είχε. Ο Χασάν είναι ντεφορμέ, φάνηκε στις φάσεις που έχασε. Δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή του προπονητή σε αυτό το σύστημα».

Τέλος, όπως τόνισε, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και βελτιωμένος για να πετύχει τον στόχο του στον επαναληπτικό, αλλιώς αν παίξει όπως και χθες τα πράγματα θα είναι δύσκολα.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags