Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερές ατάκες για ΠΑΟΚ μετά το κάζο με Μποέμιανς - "Να μπουν σαν πίτμπουλ για να..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-04 22:11:00

Φοβερές ατάκες για ΠΑΟΚ μετά το κάζο με Μποέμιανς - "Να μπουν σαν πίτμπουλ για να..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες για ΠΑΟΚ μετά το κάζο με Μποέμιανς - "Να μπουν σαν πίτμπουλ για να..."

Πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά δεν... μάσησε τα λόγια του, αναλύοντας το πώς μπορεί να έρθει η ανατροπή για τους Θεσσαλονικείς μετά την ήττα με 2-1 από τους Ιρλανδούς.

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή στη «Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου, Μπερτράν Ρομπέρ και αναφέρθηκε στην ήττα του Δικεφάλου στην Ιρλανδία, αλλά και στον επαναληπτικό της Τούμπας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Σαν πίτμπουλ να μπουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και να φάνε τους αντιπάλους για να προκριθούν στην επόμενη φάση»!

«Τα παιδιά πρέπει να δώσουν τα πάντα στη ρεβάνς για να περάσουν στην επόμενη φάση. Δεν θα είναι εύκολη ο επαναληπτικός, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό του θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να προκριθεί. Όταν δίνουμε χώρο στην αντίπαλη ομάδα, το εκμεταλλεύεται και πετυχαίνει γκολ.

Αυτό δεν πρέπει να γίνεται. Επειδή έχω νιώσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου να δώσουν το 500% για να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας. Μπορεί να υποτίμησε την Μποέμιανς. Πριν το παιχνίδι στην Τούμπα ο προπονητής πρέπει να τους πει να μπουν σαν πίτμπουλ για να... φάνε τους αντιπάλους».

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags