Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ με Τζόλη; - "Μου φαίνεται μπερδεμένος - Δεν είναι φυσιολογικό να..."
| 2021-08-05 18:48:00

Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ με Τζόλη; - "Μου φαίνεται μπερδεμένος - Δεν είναι φυσιολογικό να..."

Sportdog Team
Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ με Τζόλη; - "Μου φαίνεται μπερδεμένος - Δεν είναι φυσιολογικό να..."

"Καυτές" ατάκες για την υπόθεση του Χρήστου Τζόλη και της φημολογούμενης πώλησής του στη Νόριτς, αλλά και ήττα του Δικεφάλου του Βορρά από τη Μποέμιανς.

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο νέος προπονητής του Εδεσσαϊκού, Άγγελος Ζαζόπουλος και αναφέρθηκε στην ήττα του ΠΑΟΚ από την Μποέμιανς, αλλά και στον Χρήστο Τζόλη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ιστορική ομάδα ο Εδεσσαϊκός. Έχει βγάλει πολλούς παίκτες, έχει κατακτήσει ένα Βαλκανικό Κύπελλο, έχει παίξει αρκετά χρόνια στην Α΄ Εθνική και είναι μια πόλη που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρουμε πως θα είναι ο χάρτης του ποδοσφαίρου με τα τόσα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε, αλλά στόχος είναι να παίζουμε κάθε Κυριακή για τη νίκη και να προσφέρουμε θέαμα».

Για τον Τζόλη:

«Δεν μου αρέσει η εικόνα αυτή που βλέπω και δεν καταλάβω τι γίνεται. Είναι πολλά τα ερωτήματα. Ο Χρήστος είναι ένα παιδί που θέλει κίνητρο. Είτε στον ΠΑΟΚ, που θέλω να μείνει, είτε σε κάποιον άλλον σύλλογο. Όταν δουλεύαμε εμείς στην ακαδημία ο στόχος ήταν να παίξουν αυτά τα παιδιά στην πρώτη ομάδα. Ο Χρήστος θα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ανάπτυξη της καριέρας του. Αυτό έχει να κάνει με τους στόχους της ομάδας, της προσαρμογής και δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί μια μεταγραφή. Εύχομαι να τον δω στην τηλεόραση και να τον απολαύσω. Μου φαίνεται μπερδεμένος. Δεν είναι σωστό να μιλάμε έτσι, γιατί αύριο μπορεί να μας βγάλει τα…μάτια. Αυτό που έκανε πέρυσι στα προκριματικά και στα μισά της περιόδου δεν το βλέπεις κάθε μέρα και δεν είναι φυσιολογικό. Δεν είναι εφικτό να ξαναδείς έναν μικρό ηλικιακά παιδί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώτη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ φτιάχνει μια καινούργια ομάδα κι όλοι λίγο ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους».

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Μποέμιανς:

«Περίμενα κάτι καλύτερο στο πρώτο ματς με την Μποέμιανς.Υπάρχει διαφορά και ελπίζω να ανατραπεί η κατάσταση στην Τούμπα. Η Μποέμιανς ήταν πιο ουσιαστική. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είχε αποφύγει κάποια λάθη που του στέρησαν τη νίκη. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Άλλο φιλικά κι άλλο επίσημα. Είναι φυσιολογικό να κάνεις λάθη στην αρχή. Σ΄ αυτό το επίπεδο όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και ο ΠΑΟΚ πρέπει στον επαναληπτικό να δείξει την κυριαρχία του και να προκριθεί στα πλέι οφ του Europa Conference. Αυτή η καινούργια διοργάνωση είναι σα να παίζεις προκριματικό Europa League. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Και μετά την αλλαγή του κανονισμού με τα εκτός έδρας γκολ βλέπουμε πολλές εκπλήξεις στον θεσμό. Δεν υπάρχει εύκολο ματς, παίζεις δυο τελικούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags