Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μπάχαλο με Τζόλη στον ΠΑΟΚ - Τι ισχύει με την πρόταση της Νόριτς - Τρελά λεφτά, τρέχουν οι εξελίξεις!
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-05 19:58:00

Μπάχαλο με Τζόλη στον ΠΑΟΚ - Τι ισχύει με την πρόταση της Νόριτς - Τρελά λεφτά, τρέχουν οι εξελίξεις!

Sportdog Team
Μπάχαλο με Τζόλη στον ΠΑΟΚ - Τι ισχύει με την πρόταση της Νόριτς - Τρελά λεφτά, τρέχουν οι εξελίξεις!

Έχει φτάσει στην Τούμπα η προσφορά της αγγλικής ομάδας; "Απάντηση" στα ρεπορτάζ των Άγγλων, που γράφουν ότι η μεταγραφή του Τζόλη στα "καναρίνια" είναι ήδη κλεισμένη.

Η Νόριτς έχει στο στόχαστρό της τον Χρήστο Τζόλη. Το έχει δείξει με το ενδιαφέρον της και πιέζει με τον δικό της τρόπο τον ΠΑΟΚ ώστε να φτάσουν σε συμφωνία.

Τα Αγγλικά δημοσιεύματα και ρεπορτάζ αποτελούν κινήσεις στη «σκακιέρα» της πίεσης των «Καναρινιών», καθώς σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από τον Δικέφαλο, η πρόταση των 12 εκ. ευρώ που επικαλούνται τα ρεπορτάζ, δεν έχει φτάσει στην Τούμπα.

Το ενδιαφέρον της Νόριτς είναι δεδομένο, βάσει των προσφορών (πάνω από πέντε στον αριθμό!) που έχει καταθέσει η Αγγλική ομάδα για τον Χρήστο Τζόλη. Καμία εξ αυτών ωστόσο δεν ήταν τέτοια οικονομικά που θα ικανοποιούσε τον ΠΑΟΚ. Εξ ου και απορρίφθηκαν άπασες.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι οι Άγγλοι «ανοίγουν» το θέμα θέλοντας να πιέσουν για την απάντηση τους, αλλά επισημαίνουν ότι δεν θα πιεστούν για να πάρουν την απόφαση τους.

Πέραν του γεγονότος πως δεν υπάρχει συμφωνία, δεν έχει φτάσει επίσημα (παρά μόνο μέσω των ρεπορτάζ) η πρόταση των 12 εκ. ευρώ, την οποία υποθετικά ακόμη κι αν επισημοποιήσει η Νόριτς στον ΠΑΟΚ, δεν είναι δεδομένο ότι θα την αποδεχθεί ο Δικέφαλος…

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags