Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Τρομερές ατάκες: "Είμαι Αρειανός - Η διοίκηση του Άρη με ώθησε να πάω στον ΠΑΟΚ"!
| 2021-08-05 21:36:00

Τρομερές ατάκες: "Είμαι Αρειανός - Η διοίκηση του Άρη με ώθησε να πάω στον ΠΑΟΚ"!

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες: "Είμαι Αρειανός - Η διοίκηση του Άρη με ώθησε να πάω στον ΠΑΟΚ"!

"Καυτή" αποκάλυψη από Έλληνα ποδοσφαιριστή, που φόρεσε τις φανέλες αμφότερων των μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης. Ατάκες που θα συζητηθούν από τον πρώην επιθετικό Άρη και ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ - Άρης: Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά με τον οποίο επιχειρεί την υπέρβαση επιθετικά ο Άρης.

Όντας συμπαίκτης μαζί του στην Κορτράικ, μετέφερε στοιχεία του ποδοσφαιριστή, ωστόσο στη μικρή αναδρομή στην καριέρα του ιδίου, αναφέρθηκε στη μεταγραφή του από τον αγαπημένο του Άρη στην ομάδα που έλεγε πως δεν θα πήγαινε ποτέ από μικρός, στον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις δυσκολίες της αλλαγής περιβάλλοντος και ομάδων έχοντας και οικογένεια από πίσω:

«Είναι δύσκολο. Δεν συνηθίζεται ειδικά όταν έχεις οικογένεια πίσω. Δεν έχω κάτσει να μετρήσω τις ομάδες που έπαιξα, είναι 13-14. Πέρασα από πολλές ομάδες και χώρες. Γύρισα στην Ελλάδα, δοκίμασα σε 2-3 ομάδες, με την Ξάνθη πήγαμε καλά πέρσι αλλά δεν τα καταφέραμε στο τέλος. Με προσέγγισαν καλά από τη Ρόδο και τα βρήκαμε, το είδα σαν μια καλή πρόκληση. Στόχος μου είναι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται. Είμαι 33 στα 34. Θα παίζω… όσο πάνε τα πόδια μου και είμαι σε καλή κατάσταση. Αγαπάω το ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι καλά, δεν είχα τραυματισμούς στην Ξάνθη, ελπίζω να έχω ακόμη χρόνια μπροστά μου. Οι καλύτερες σεζόν μου ήταν οι δύο στον ΟΦΗ και μια στην Κόρτράικ στην πρώτη χρονιά με τον Καμαρά».

Για τις αποφάσεις που πήρε και αν άλλαζε κάτι στην καριέρα του:

«Πήρα αποφάσεις δύσκολες μικρός. Δύσκολα θα μετάνιωνα για κάτι. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Ήμουν από 12 χρονών στον Άρη. Θεσσαλονικιός, Αρειανός και από Αρειανή οικογένεια και πήγα στον ΠΑΟΚ, στην ομάδα που έλεγα από μικρός ότι δεν θα πάω ποτέ.

Έγιναν πάρα πολλά για να πάω στον ΠΑΟΚ. Κάποια στιγμή όταν τελειώσω το ποδόσφαιρο θα τα πω. Έχουν ακουστεί πολλά. Την αλήθεια την ξέρω εγώ και κάποιοι λίγοι. Έχει να κάνει από κινήσεις και λάθη της τότε διοίκησης του Άρη που ώθησαν κι εμένα και την οικογένειά μου να πάρω εκείνη την απόφαση. Δεν έχω μετανιώσει.

Αυτά με εξέλιξαν σαν ποδοσφαιριστή. Αυτοί που με ξέρουν καλά, ξέρουν τι είχα δώσει στον Άρη. Μέσα στον Άρη μεγάλωσα, είτε είναι ποδόσφαιρο, είτε είναι μπάσκετ τον Άρη υποστηρίζω. Είμαι οπαδός, είμαι φίλαθλος, έχω συναισθήματα για τον Άρη.

Τα συναισθήματά μου αυτά δεν επηρέασαν το πώς με αντιμετώπισαν στον ΠΑΟΚ. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ποτέ. Ούτε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μου συμπεριφέρθηκαν όπως έπρεπε και έχουν το σεβασμό μου. Άκουσα πάρα πολλά, ποτέ δεν έχω ερωτηθεί, ποτέ δεν τα έχω πει. Έχει να κάνει με την τότε διοίκηση του Άρη».

Για το αν του προκάλεσε έκπληξη η πιθανή μεταγραφή Καμαρά στον Άρη:

«Είδα το όνομά του στα ρεπορτάζ. Δεν πήγε στο μυαλό μου σ’ εκείνον, πέρασαν χρόνια από τότε που παίζαμε μαζί. Είναι αλλαγμένος. Όταν ήμασταν μαζί πριν 6 χρόνια ήταν ακόμη πιτσιρικάς όχι τόσο ώριμος».

Για τα ποδοσφαιρικά στοιχεία του Καμαρά:

«Είναι καλός ποδοσφαιριστής, γρήγορος, με καλά στοιχεία. Τότε μπορώ να θυμηθώ δεν είχε ωριμότητα σαν παίκτης. Ήταν πολύ νεαρός βέβαια. Έχει εξελιχθεί προφανώς όμως. Θυμάμαι καλά πράγματα για τον ποδοσφαιριστή.

Δεν παίξαμε πολλές φορές μαζί. Τότε είχα βασικό ρόλο στην Κόρτράικ, έπαιρνε τη θέση μου όταν δεν έπαιζα. Δεν παίζαμε με δύο. Όταν χρειάστηκε παίξαμε μαζί. Στις προπονήσεις θυμάμαι καλά τι είδους παίκτης είναι. Δυνατό κορμί παρ’ ότι δεν είναι ψηλός, καλός με την μπάλα. Ελπίζω να είναι ακόμη καλύτερος. Είναι μαχητικός ποδοσφαιριστής και σαν φορ χρειάζεται και αυτό. Δεν θυμάμαι να είχε το εύκολο γκολ. Δεν παρακολούθησα πολύ την εξέλιξή του. Για να είναι στη Φούλαμ το εξέλιξε. Μπορεί να έρθει και να βάλει 15 γκολ. Μακάρι να το κάνει. Έρχεται από την Αγγλία, δεν το συζητώ. Για να είναι εκεί που είναι σημαίνει ότι αξίζει».

Για το ότι ο Άρης δεν έχει λύσει το επιθετικό του πρόβλημα:

«Θέλει κάτι παραπάνω ο Άρης στο σκοράρισμα. Δεν έχει το εύκολο γκολ, δεν το πήρε από τον Μήτρογλου. Ελπίζω μια νέα προσθήκη να δώσει το εύκολο γκολ. Έχει ποιότητα ο Άρης από πίσω. Το έδειξε και με την Αστάνα, θα μπορούσε να είχε πάρει γκολ. Παρακολουθώ συνέχεια τον Άρη και πέρσι δεν είχε το εύκολο γκολ, αλλά και φέτος μέχρι στιγμής το ίδιο πρόβλημα έχει. Ελπίζω να το λύσουν και να έχει θετική έκβαση αυτή η μεταγραφή με τον Καμαρά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags