Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη από Αγγλία για Τζόλη - Αυτό είναι το μόνο εμπόδιο για να κλείσει στη Νόριτς!
| 2021-08-06 18:06:00

Αποκάλυψη από Αγγλία για Τζόλη - Αυτό είναι το μόνο εμπόδιο για να κλείσει στη Νόριτς!

Sportdog Team
Αποκάλυψη από Αγγλία για Τζόλη - Αυτό είναι το μόνο εμπόδιο για να κλείσει στη Νόριτς!

Ποια η απόσταση που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ και γιατί οι Άγγλοι βιάζονται για να τελειώσει η μεταγραφή το συντομότερο δυνατόν. Θα βαδίσει στα χνάρια του Γιαννούλη;

Ο ρεπόρτερ της Νόριτς, Κόνορ Σάουθγουελ φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και μίλησε για το που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Νόριτς με τον ΠΑΟΚ για την πιθανή πώληση του Χρήστου Τζόλη στα «καναρίνια».

«Οι πληροφορίες από σήμερα το πρωί λένε ότι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία Νόριτς και ΠΑΟΚ για τον Τζόλη. Υπάρχει μια απόσταση, που όπως λένε στην ομάδα της Αγγλίας, θα καλυφθεί και θα υπάρχει συμφωνία. Η πληροφορία μου κάνει λόγο για ένα ποσό κοντά στα 12 εκατομμύρια. Δεν γνωρίζω ακριβώς για το ποσοστό μεταπώλησης, λέγεται ότι θα είναι μεταξύ 10 και 20%. Στη Νόριτς βιάζονται για τη συμφωνία, γιατί την άλλη εβδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα, η ομάδα υποδέχεται την Λίβερπουλ, ενώ αύριο δίνει το τελευταίο της φιλικό, εκτός έδρας με τη Νιουκάστλ.

Θέλουν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία ώστε να τελειώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, να έρθει να υπογράψει και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο κόσμος της Νόριτς είναι ενθουσιασμένος, περιμένει τον Τζόλη, έχουν δει τι μπορεί να κάνει και τον θέλουν. Εχουν αγαπήσει ήδη τον Γιαννούλη. Ο Γιαννούλης δυσκολεύτηκε στα πρώτα παιχνίδια, ήταν πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια όμως προσαρμόστηκε στα θέλω του προπονητή και έκανε εξαιρετική σεζόν. Είναι έτοιμος για μια επιτυχημένη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags