Facebook Pixel Σεάντ Κολάσινατς: Έκλεισε στη Φενέρ με 3ετές συμβόλαιο
| 2021-08-07 19:27:00

"Βόμβα" μεγατόνων! Χάνει μεγάλο αστέρι ο Ολυμπιακός - Του δίνει τρελά λεφτά η...

Sportdog Team
"Βόμβα" μεγατόνων! Χάνει μεγάλο αστέρι ο Ολυμπιακός - Του δίνει τρελά λεφτά η...

Ήταν από τα περίοπτα ονόματα της σχετικής λίστας, αλλά δεν θα πιάσει λιμάνι.

Σεάντ Κολάσινατς: Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναζητεί αριστερό μπακ. Ένα από τα ονόματα που σίγουρα ήταν από τα πιο περίοπτα της σχετικής λίστας ήταν αυτό του Σεάντ Κολάσινατς.

Ο 28χρονος Βόσνιος είναι γερμανοτραφής, αφού γεννήθηκε στην Καρλρούη, όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Το 2009 μετεγγράφη στις Ακαδημίες της Χόφενχαϊμ, ένα χρόνο αργότερα τον απέκτησε η Στουτγκάρδη και το 2011 μετακόμισε στη Σάλκε.

Το 2017 έγινε κάτοικος Λονδίνου και συγκεκριμένα του Έμιρειτς, με την Άρσεναλ να τον ενσωματώνει στο έμψυχο δυναμικό της. Την πρώτη (2017-2018) του σεζόν στους «κανονιέρηδες» είχε 36 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ, τη δεύτερη (2018-2019) ίδιο αριθμό παιχνιδιών και 9 ασίστ, την τρίτη (2019-2020) 32 και 2 ασίστ. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε δανεικός στη Σάλκε, μετρώντας 27 συμμετοχές (1 γκολ, 1 ασίστ).

Ο Κολάσινατς αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ, ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά συνθήκη ως κεντρικός αμυντικός.

Ωστόσο απομακρύνθηκε μια και καλή η πιθανότητα μεταγραφής του στο λιμάνι! Και αυτό γιατί όπως μεταδίδει η τουρκική Fanatik, η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να πυροδοτήσει βόμβα με Κολάσινατς.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει, ότι η ομάδα της Πόλης κινήθηκε αθόρυβα και ετοιμάζεται να αποσπάσει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή, μιαν εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Φενέρ όμως δεν θα σταματήσει μόνο στον Κολάσινατς, αφού μετά την αποχώρηση του Τζανέρ Ερκίν θα κινηθεί για μία ακόμα προσθήκη στα αριστερά της άμυνας, αφού υπάρχουν σκέψεις για τον Ουμούτ Μεράς.

Ο Κολάσινατς συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει ετησίως, ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ.Ευρώ.

Από εκεί και ύστερα, ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει εναλλακτικές επιλογές. Πρώτη θέση πλέον στη σχετική λίστα είναι το όνομα του 31χρονου αμυντικού Εσκουδέρο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags