Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρομερή αποκάλυψη για ΠΑΟΚ - Τρελά λεφτά στα ταμεία - Αυτόν πουλάει 7 "μύρια" μετά τον Τζόλη!
| 2021-08-08 00:05:00

Τρομερή αποκάλυψη για ΠΑΟΚ - Τρελά λεφτά στα ταμεία - Αυτόν πουλάει 7 "μύρια" μετά τον Τζόλη!

Sportdog Team
Τρομερή αποκάλυψη για ΠΑΟΚ - Τρελά λεφτά στα ταμεία - Αυτόν πουλάει 7 "μύρια" μετά τον Τζόλη!

Μπορεί το ζήτημα της μεταγραφής του Χρήστου Τζόλη να έχει συγκεντρώσει όλη την προσοχή, αλλά ο Δικέφαλος του Βορρά "ψήνει" νέα μεγάλη πώληση, με λιγότερο... διαφημισμένο παίκτη!

Δεν πάει πολύ καιρός που τα αραβικά μέσα ενημέρωσης έκαναν γνωστό το ενδιαφέρον της Αλ Σαμπάμπ για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ παρότι, όντας τραυματίας, δεν έπαιξε με την Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας, προκαλεί το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων και μάλιστα, στην περίπτωση της Αλ Σαμπάμπ υπήρξε και πρόταση που κατατέθηκε στα γραφεία της Τούμπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Metrosport και το Metrosport.gr, η πρόταση έφτανε τα 4 εκατ, ευρώ. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ την απέρριψε στέλνοντας ένα μήνυμα ότι δεν πουλάει με το παραμικρό. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε συγκεκριμένο ποσό από τον αραβικό σύλλογο.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, το ποσό που έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ήταν 7 εκατ. ευρώ. Προφανώς τόσο κοστολογεί ο Δικέφαλος τον Βραζιλιάνο, κάτι παραπάνω από το διπλάσιο των χρημάτων που είχε δώσει για να τον αποκτήσει.

Ας κρατήσουμε το νούμερο, γιατί πιθανότατα, θα αποτελέσει την βάση πάνω στην οποία θα χαράξει ο ΠΑΟΚ την πολιτική του για τον Αουγκούστο, σε όποια πρόταση εμφανιστεί στο μέλλον.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags