Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θα κάνει... πάρτι ο Σαββίδης - "Ντου" από κορυφαία ομάδα για παίκτη-έκπληξη του ΠΑΟΚ!
| 2021-08-08 20:14:00

Θα κάνει... πάρτι ο Σαββίδης - "Ντου" από κορυφαία ομάδα για παίκτη-έκπληξη του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Θα κάνει... πάρτι ο Σαββίδης - "Ντου" από κορυφαία ομάδα για παίκτη-έκπληξη του ΠΑΟΚ!

Η φημολογούμενη μεταγραφή του Τζόλη στη Νόριτς μονοπωλεί την επικαιρότητα, όμως ο Έλληνας άσος δεν είναι ο μοναδικός που έχει... θαυμαστές στο εξωτερικό.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο παρότι δεν έπαιξε με την Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας λόγω τραυματισμού,, προκαλεί το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων.

Στο μεταγραφικό ραντάρ της Φλαμένγκο φέρεται να βρίσκεται ο παίκτης του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με βραζιλιάνικα Μ.Μ.Ε. Πάντως, πρώτοι στόχοι της Φλαμένγκο παραμένουν ο Κένεντι της Τσέλσι και ο Μέντες της Λυών, ωστόσο σε περίπτωση που οι συζητήσεις δεν καρποφορήσουν με τους δυο ποδοσφαιριστές, δεν αποκλείεται η ομάδα από την χώρα του καφέ να καταθέσει πρόταση στον Δικέφαλο για την απόκτηση του 24χρονου μέσου.

Πέρα από την Φλαμένγκο και η Αλ Σαμπάμπ παρακολουθεί τον Αουγκούστο και μάλιστα κατέθεσε πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ, όμως οι ασπρόμαυροι» την απέρριψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, το ποσό που έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ήταν 7 εκατ. ευρώ. Προφανώς τόσο κοστολογεί ο Δικέφαλος τον Βραζιλιάνο, κάτι παραπάνω από το διπλάσιο των χρημάτων που είχε δώσει για να τον αποκτήσει.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags