Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δίπλα σε θρύλους, πάνω από Βιεϊρίνια! - Ξένος άσος του ΠΑΟΚ γράφει ιστορία με Μποέμιανς (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-08 22:20:00

Δίπλα σε θρύλους, πάνω από Βιεϊρίνια! - Ξένος άσος του ΠΑΟΚ γράφει ιστορία με Μποέμιανς (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δίπλα σε θρύλους, πάνω από Βιεϊρίνια! - Ξένος άσος του ΠΑΟΚ γράφει ιστορία με Μποέμιανς (ΦΩΤΟ)

Σπουδαία επίδοση για βασικό ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά, ο οποίος συμπλήρωσε έξι χρόνια στην ομάδα και ανεβαίνει σε μια λίστα γεμάτη μεγάλα ονόματα.

Οι συνθήκες που διαμόρφωσε το πρώτο παιχνίδι του Δουβλίνου δεν αφήνουν περιθώρια για να υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου και των παικτών του ΠΑΟΚ. Νίκη με διαφορά 2+ τερμάτων επί της Μποέμιανς για να επιτευχθεί ο αυτονόητος στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Conference League. Πέραν όμως από αυτόν, ο αγώνας της προσεχούς Πέμπτης θα έχει στατιστικό ενδιαφέρον για έναν από τους βασικούς «πυλώνες» του Δικεφάλου, τον Φερνάντο Βαρέλα.

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ διανύει την έκτη σεζόν του με τα ασπρόμαυρα και έχοντας σταθερά ευρωπαϊκή παρουσία με αυτά, άλλοτε μικρότερη σε διάρκεια και άλλοτε μεγαλύτερη, έφτασε σε έναν αριθμό συμμετοχών που τον κατατάσσουν ψηλά στη σχετική λίστα. Πόσο ψηλά;

Το βράδυ της Πέμπτης, παίζοντας κόντρα στην Μποέμιανς, ο Βαρέλα θα μπει στην πρώτη τριάδα των παικτών του ΠΑΟΚ με τα περισσότερα παιχνίδια στην Ευρώπη! Ο 33χρονος αμυντικός έπαιξε στο Δουβλίνο με τον Δικέφαλο για 39η φορά στην Ευρώπη και με αυτήν «έπιασε» στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας τον Δημήτρη Πέλκα τον οποίο θα ξεπεράσει την Πέμπτη για να μείνει μόνος του στην τρίτη θέση.

Η δυάδα όμως βρίσκεται αρκετά μακριά για τον Βαρέλα, αφού εκεί βρίσκονται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Στέφανος Αθανασιάδης.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags