Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σχέδιο επέκτασης για το Στάδιο Καραϊσκάκη - 40.000 Θεατές!
| 2021-08-08 23:02:00

Φήμες για... τρελό upgrade Μαρινάκη στον Ολυμπιακό! Αλλάζει το Καραϊσκάκη - Πολλά εκατ. Ευρώ (Vid)

Sportdog Team
Φήμες για... τρελό upgrade Μαρινάκη στον Ολυμπιακό! Αλλάζει το Καραϊσκάκη - Πολλά εκατ. Ευρώ (Vid)

Θα γίνει γήπεδο 40.000 θέσεων; Πόσο κοστίζει μία τέτοια επένδυση;

Ολυμπιακός: Πραγματικότητα ή σενάριο από το Football Manager; Στις 26 Μαΐου 2021 κυκλοφόρησε στο Youtube στο κανάλι "ΣΠΟΡ Analysis" ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο.

Ο παρουσιαστής της ιστορίας διάρκειας 3'41'' έκανε λόγο για ένα τεράστιο πρότζεκτ Μαρινάκη που θα κοστίσει 100 εκατ. Ευρώ.

Επικαλούμενος εσωτερική πληροφόρηση ανέπτυξε τη φημολογία περί σχεδίου επέκτασης του Σταδίου Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα, ότι το αφεντικό του Ολυμπιακού σκοπεύει να κάνει ένα τρελό upgrade στην ομάδα, με την αύξηση της χωρητικότητας του φαληρικού γηπέδου.

Με τις εργασίες που θα γίνουν, η έδρα των πρωταθλητών Ελλάδας θα αποκτήσει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες με 40.000 θεατές.

Χωρίς να γκρεμιστεί.

Η τωρινή χωρητικότητα του Καραϊσκάκη είναι 32.115 θέσεις. Πώς είναι δυνατόν να γίνει αυτή η ανάπτυξη του σταδίου;

Το βίντεο δεν το εξηγεί.

Όταν κτίστηκε όμως σε χρόνο ρεκόρ των 14 µηνών (428 ηµέρες για την ακρίβεια) το τωρινό Καραϊσκάκη, δημιουργήθηκε η αίσθηση, ότι το γήπεδο σηκώνει επέκταση, αφού το μισό είναι χτισμένο με τσιμέντο και στο υπόλοιπο είναι τοποθετημένοι μεταλικοί σκελετοί πάνω στους οποίους δένονται προκατασκευασμένες κερκίδες.

Οπότε επέκταση είναι εφικτή, ξηλώνοντας το σκέπαστρο και ανεβάζοντας το ύψος των εξεδρών. Φυσικά το κόστος εκτινάσσεται, καθώς θα πρέπει επαναδιαμορφωθεί ο περιβάλλων χώρος του σταδίου.

Είναι όνειρο θερινός νυκτός το βίντεο, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 130.000 θεάσεις; Ο Ολυμπιακός ούτε επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε τότε το σενάριο.

Ακόμα και αν αποτελεί αποκύημα φαντασίας όμως, κάθε Ολυμπιακός θα "ψηνόταν" για ένα τέτοιο upgrade. Η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο αγωνιστικά στην Ευρώπη. Οπότε η λίμνη μπορεί να μεγαλώσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags