Facebook Pixel Άρης: Τρελά λεφτά από Καρυπίδη - "Τίναξε μπάνκα στον αέρα" για Ιτούρμπε - Μεγάλη υπέρβαση!
| 2021-08-08 23:44:00

Τρελά λεφτά από Καρυπίδη - "Τίναξε μπάνκα στον αέρα" για Ιτούρμπε - Μεγάλη υπέρβαση!

Sportdog Team
Τρελά λεφτά από Καρυπίδη - "Τίναξε μπάνκα στον αέρα" για Ιτούρμπε - Μεγάλη υπέρβαση!

Παρά τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ο νέος σούπερ των Κιτρινόμαυρων θα αμείβεται με ιδιαιτέρως υψηλές, για τα δεδομένα του Άρη, αποδοχές! Στοχεύουν ψηλά οι Θεσσαλονικείς.

Ο Αρης πυροδότησετην βόμβα με τη μεταγραφή του Χουάν Ιτούρμπε και αυτό που μένει πλέον να δούμε είναι κατά πόσο ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θα δικαιώσει τις μεγάλες προσδοκίες κι αν η παρουσία του αλλάξει το επίπεδο και ανεβάσει (κι άλλο) η ποιότητα της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι. Βάσει βιογραφικού, ποιότητας και ικανοτήτων, πάντως, ο Αρης έκανε μία μεταγραφική επιλογή που αποτελεί υπέρβαση για τα ελληνικά δεδομένα, τόσα σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Ο Παραγουανός ήρθε στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο που τον περίμενε υπομονετικά, και το πρωί υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις. Βάσει των πρώτων εκτιμήσεων το επίπεδο της κατάστασής του είναι σχετικά ικανοποιητικό, ήταν πολύ εκρηκτικός αλλά θα χρειαστεί χρόνο και δουλειά για να φέρει ισορροπία το κομμάτι της αντοχής του, η οποία λογικό είναι να επηρεάστηκε λόγω της περιπέτειας που πέρασε πριν από δύο εβδομάδες με τον κορωνοϊό. Από τη στιγμή που ο Ιτούρμπε θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις, ο Άκης Μάντζιος θα εκτιμήσει και θα διαχειριστεί καλύτερα την κατάστασή του και ανάλογα θα αποφασίσει τον χρόνο που ενδεχομένως του δώσει σε κάποιο από τα προγραμματισμένα φιλικά.

Η συμφωνία του Αρη με τον Ιτούρμπε περιλαμβάνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με πάγιες ετήσιες αποδοχές οι οποίες θα αγγίξουν τις 600.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα το ποσό μπορεί να αυξηθεί για τον Παραγουανό εξτρέμ σε περίπτωση που ανταποκριθεί στα bonus που συμπεριλήφθηκαν στο συμβόλαιό του και τα οποία αφορούν τόσο τις προσωπικές επιδόσεις του όσο και τους στόχους της ομάδας.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags