Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φούντωσαν" οι φήμες - "Στέλνουν" κορυφαίο μπακ στον Ολυμπιακό - Μάχη με μεγάλες ομάδες!
| 2021-08-09 00:05:00

"Φούντωσαν" οι φήμες - "Στέλνουν" κορυφαίο μπακ στον Ολυμπιακό - Μάχη με μεγάλες ομάδες!

Sportdog Team
"Φούντωσαν" οι φήμες - "Στέλνουν" κορυφαίο μπακ στον Ολυμπιακό - Μάχη με μεγάλες ομάδες!

Οι Ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού οπισθοφύλακα και στην επικαιρότητά τους επανήλθε μια σούπερ περίπτωση υψηλού επίπεδο.

Ολυμπιακός: Οι Ισπανοί επαναφέρουν τον Ολυμπιακό στο κόλπο για την απόκτηση του Λούκας Ολάσα.

Ο Ουρουγαουνός αριστερός μπακ προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, η οποία τον απέκτησε πέρυσι το καλοκαίρι από τη Μπόκα Τζούνιορς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για τον 27χρονο αριστερό μπακ, τον οποίο, όμως, έχουν επίσης ξεχωρίσει μια σειρά από ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως οι είναι Γρανάδα, Ελτσε, Οσασούνα, Ατλέτικο, Κλαμπ Μπριζ, Στρασβούργο και Λειψία. 

Τα δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι το πιο ζωηρό ενδιαφέρον για τον Ολάσα έχει δείξει η Λειψία, ενώ αναφέρουν ότι η Βαγιαδολίδ δεν συζητά για δανεισμό του παίκτη, γι' αυτό και φέρεται να απέρριψε σχετικές προτάσεις από Οσασούνα, Γρανάδα, Ελτσε και Βαλένθια.

Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού λήγει το 2025, αλλά θεωρείται πολύ πιθανό να παραχωρηθεί από τη Βαγιαδολίδ μετά τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags