Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες που ξενερώνουν τους ΠΑΟΚτσήδες για παικταρά - "Δύσκολο να έρθει..." - Μόνο με υπέρβαση Ιβάν!
| 2021-08-09 23:41:00

Ατάκες που ξενερώνουν τους ΠΑΟΚτσήδες για παικταρά - "Δύσκολο να έρθει..." - Μόνο με υπέρβαση Ιβάν!

Sportdog Team
Ατάκες που ξενερώνουν τους ΠΑΟΚτσήδες για παικταρά - "Δύσκολο να έρθει..." - Μόνο με υπέρβαση Ιβάν!

Ζόρικα τα πράγματα για τον Δικέφαλο του Βορρά με παίκτη πρώτης γραμμής, που όμως είναι "αλμυρός". Τον περιμένει ο Λουτσέσκου, προσπαθεί να τον φέρει από μεγάλη ομάδα ο Σαββίδης.

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γκανέζος δημοσιογράφος, Τζο Ντεμπρά, και μίλησε για την πιθανότητα επιστροφής του Μπάμπα Ραχμάν στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

 «Στην αρχή έπεισε την Τσέλσι να χρησιμοποιηθεί σε κάποια φιλικά. Επεισε τον προπονητή της Τσέλσι για να είναι στο ροτέισον της ομάδας, όμως του ξεκαθάρισε πως δεν ξέρω πότε θα πάρει την ευκαιρία.

Παρουσιάστηκε η προοπτική της Αουγκσμπουργκ και του ΠΑΟΚ μετά από αυτό. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν για το συμβόλαιο του Μπάμπα. Αν καλύψει μεγαλύτερο ποσό ο ΠΑΟΚ, πάντως, μπορεί να αλλάξει αυτό. Σίγουρα δεν θέλει να καθίσει να περιμένει πότε θα πάρει χρόνο στην Τσέλσι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags