Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Αλλάζει την 11αδα ο Μαρτίνς - Φούλ για πρόκριση ο Ολυμπιακός - Αυτούς... πετάει εκτός
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-10 08:37:00

Αλλάζει την 11αδα ο Μαρτίνς - Φούλ για πρόκριση ο Ολυμπιακός - Αυτούς... πετάει εκτός

Sportdog Team
Αλλάζει την 11αδα ο Μαρτίνς - Φούλ για πρόκριση ο Ολυμπιακός - Αυτούς... πετάει εκτός

Ποιοι θα παίξουν με τη Λουντογκόρετς και το νέο σύστημα. Ο Πορτογάλος αλλάζει τακτική σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης, αναγνωρίζοντας πως κάτι... δεν δούλεψε σωστά.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Μία εβδομάδα μετά το 1-1 του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Αγκιμπού Καμαρά είχε ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά, ο Ολυμπιακός ανταμώνει ξανά με τη Λουντογκόρετς (21:00, Mega, Novasports 2), αυτή τη φορά στη «Huvepharma Arena».

Οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν τη νίκη πρόκριση, ενώ αξίζει να θυμίσουμε πως δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, οπότε ακόμα και με 0-0 ή 2-2 το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει για τους έντεκα που θα ξεκινήσει στη Βουλγαρία, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στο 4-3-3, αφήνοντας στην άκρη το σύστημα με τους τρεις στόπερ.

Όσον αφορά τις αλλαγές στα πρόσωπα, εκτός θα μείνουν οι Λαλά, Σισέ και Χασάν. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζολάκης, στην άμυνα οι Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο και Ρέαμπατσιουκ, στα χαφ οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά, στα άκρα οι Μασούρας – Βαλμπουενά και στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφει βασικός ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί!

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή που βρίσκεται στη Βουλγαρία βρίσκονται και οι εξής ποδοσφαιριστές: Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Χασάν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags