Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ο Λουτσέσκου ξέρει καλύτερα για την 11αδα - Εκεί θέλει παίκτες ο ΠΑΟΚ - Δεν... μπορεί ο Βιεϊρίνια"
| 2021-08-10 10:33:00

"Ο Λουτσέσκου ξέρει καλύτερα για την 11αδα - Εκεί θέλει παίκτες ο ΠΑΟΚ - Δεν... μπορεί ο Βιεϊρίνια"

Sportdog Team
"Ο Λουτσέσκου ξέρει καλύτερα για την 11αδα - Εκεί θέλει παίκτες ο ΠΑΟΚ - Δεν... μπορεί ο Βιεϊρίνια"

Γιατί έχασε ο Δικέφαλος στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι και οι μεταγραφές που χρειάζεται άμεσα ο Δικέφαλος. Ο Κούλης Αποστολίδης σχολιάζει τις εξελίξεις στον σύλλογο.
 

ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κούλης Αποστολίδης.Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τη ρεβάνς με τη Μποέμιανς και τη μεταγραφική ενίσχυση του Δικεφάλου.

Μεταξύ άλλων, ο Κούλης Αποστολίδης δήλωσε:

Για το ματς με τη Μποέμιανς και τι δεν πήγε καλά στο Δουβλίνο: «Το πρώτο ματς ήταν πολύ κακό από πλευράς ΠΑΟΚ. Υποσυνείδητα υποτίμησαν τον αντίπαλο που αποδείχθηκε δυνατός σε φυσική κατάσταση, ταχύτητα και ανάπτυξη. Είχε και την τύχη και ικανότητα να σκοράρει γρήγορα. Ευτυχώς μπήκε στο τέλος το γκολ και θα κάνει τη διαφορά για να περάσουμε. Ήταν κακός ο ΠΑΟΚ, δεν πήρε σοβαρά το παιχνίδι. Δεν είναι διακόπτης να τον ανεβάσεις και να τον κατεβάσεις. Αν σε πάρει ο ρυθμός, τότε θα έχεις πρόβλημα. Το πήρε ελαφρά και αυτό ξεκίνησε από κάθε ποδοσφαιριστή στις διεκδικήσεις, έχαναν τις προσωπικές μονομαχίες. Πραγματικά όμως πιστεύω ότι μετά από αυτό ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί διαφορετικός την Πέμπτη και με λίγη τύχη εύκολα δύσκολα θα το περάσουμε. Θα πω ένα κλισέ, η μπάλα δεν ξέρεις τι θα σου κάνει. Με μια σωστή προσέγγιση του αγώνα, νομίζω θα πρέπει να έρθουν πολύ ανάποδα τα πράγματα για να μην προκριθούμε».

Για τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Η κριτική είναι μέρος της διαδικασίας. Ο καθένας έχει δικαίωμα άποψης. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα. Υπάρχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές του. Εμείς λέμε τις απόψεις μας αλλά αυτός κουμαντάρει και πιστεύω θα πάει καλά στο τέλος».

Τι μεταγραφές χρειάζονται για τον ΠΑΟΚ: «Είναι γνωστές οι ανάγκες του ΠΑΟΚ. Τις ξέρουμε όλοι και οι άνθρωποι που είναι στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ανάγκη για αριστερό μπακ, υπάρχει ο Βιεϊρινια άλλα με όλο το σεβασμό στη μεγάλη ποδοσφαιρική του αξία, δεν μπορεί να βγάλει όλη τη σεζόν μόνος του. Χρειάζεται ένας παίκτης εκεί και ο Βιεϊρινια μπορεί να έχει και τον ρόλο του πασπαρτού. Χρειάζεται ένας αριστερός μπακ επιπέδου. Χρειάζεται παίκτης στη θέση 10 κάποιος που θα οργανώνει. Ο Ουάρντα έχει προσόντα άλλα χρειάζεται παίκτης που να παίζει για την ομάδα. Τον Τζιοβίνκο δεν έτυχε να τον παρακολουθήσω άλλα φαίνεται ότι είναι εξαιρετικός παίκτης. Ο Μπάμπα είναι εξαιρετικός παίκτης σε καλή ηλικία έδειξε ότι είναι καλή λύση».

Για την επιστροφή του κόσμου και τον διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων: «Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος. Δεν είναι ατομικό το θέμα, δεν είμαι ειδικός οπότε τους ακούω. Αν κάποιος δε θέλει να εμβολιαστεί, είναι σεβαστό. Όμως όταν είναι θέμα κοινωνικό, κατά την άποψή μου πρέπει να ακολουθούμε τους ειδικούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags