Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: "Δυστυχώς ο Τζόλης... - Έρχονται μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Άλλαξε επίπεδο, ποιοι υπογράφουν"
| 2021-08-10 11:53:00

"Δυστυχώς ο Τζόλης... - Έρχονται μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Άλλαξε επίπεδο, ποιοι υπογράφουν"

Sportdog Team
"Δυστυχώς ο Τζόλης... - Έρχονται μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Άλλαξε επίπεδο, ποιοι υπογράφουν"

Οι τελευταίες κινήσεις του νεαρού άσου πριν αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη και πώς θα κινηθεί πλέον ο Δικέφαλος μετά την πώλησή του και τα εκατομμύρια που θα μπουν στα ταμεία.
 

ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: Στο παρασκήνιο της μεταγραφής του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. «Ήταν βέβαιο ότι πηγαίναμε για ένα τέτοιο φινάλε. Υπήρχαν στοιχεία που οδηγούσαν σε αυτό το συμπέρασμα.

Το ήθελε πάρα πολύ ο Τζόλης και ο ΠΑΟΚ δεν είχε αντίθετη άποψη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δυστυχώς, είχε επηρεαστεί και είχε μπει σε μία λογική ότι θα γίνει τώρα ή ποτέ η μεταγραφή. Η συμπεριφορά αυτό έδειχνε. Από τον Μάρτιο ο Τζόλης δεν ήταν ο ίδιος, όπως ήταν στο πρώτο εξάμηνο. Πρωταγωνίστησε στον ΠΑΟΚ από στα πλέο οφ της προπερσινής σεζόν και με Γκαρσία προπονητή άρχισε το ντεφορμάρισμα», πρόσθεσε.

Σχετικά με το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας, τόνισε: «Από τον Ιούνιο είχε δείξει μεγάλο ενδιαφέρον η Νόριτς, από οποιονδήποτε άλλο, και το έδειξε εμπράκτως με τις προτάσεις της. Αυτό ήταν το σκεπτικό από πλευράς ΠΑΟΚ, όταν αρνούταν να μιλήσει με την Μπριζ, όταν επέμενε να τον δώσει σε μία ομάδα από ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, όπως της Γερμανίας ή της Αγγλίας».

Καταλήγοντας, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: «Ήδη έχει ανεβάσει τον πήχη ο ΠΑΟΚ, αφού πήρε τον Ολιβέιρα, τον Κούρτιτς, πάει για τον Τζιοβίνκο και κινείται για ένα αριστερό μπακ χαφ από το πάνω ράφι». Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags