Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Τους... έβγαλε στη σέντρα ο Μαρτίνς - Η μεταγραφή που "διώχνει" δύο παίκτες - Δεύτερος Ονιεκούρου!
Ποδόσφαιρο
| 2021-08-10 12:10:00

Τους... έβγαλε στη σέντρα ο Μαρτίνς - Η μεταγραφή που "διώχνει" δύο παίκτες - Δεύτερος Ονιεκούρου!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τους... έβγαλε στη σέντρα ο Μαρτίνς - Η μεταγραφή που "διώχνει" δύο παίκτες - Δεύτερος Ονιεκούρου!

Απογοήτευσαν και κινδυνεούν να βρεθούν εκτός ομάδας τέλη Αυγούστου. Ο Πορτογάλος κόουτς τους έστειλε το μήνυμα στο πρώτο παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν εξελίξεις. Ποιος έκανε την έκπληξη και ποιοι... βρίσκονται στον αέρα.
 

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Το πιο σημαντικό παιχνίδι των τελευταίων ετών, σε τέτοιο χρονικό σημείο, δίνω το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Λουντογκόρετς, που μόνο εύκολο δεν θα είναι μετά το 1-1 στο Γ. Καραϊσκάκης. Μπορεί το εκτός έδρας γκολ να μην μετράει, όμως η εικόνα των δύο ομάδωνσ το πρώτο παιχνίδι, δημιούργησε προβληματισμό.

Άλλωστε, μετά το παιχνίδι υπήρξε έντονη κριτική, ενώ και στη διοίκηση αναγνώρισαν πως πρέπει πλέον να βιαστούν για τη μεταγραφική ενίσχυση. Μάλιστα και ο Πέδρο Μαρτίνς στέλνει τα... μηνύματά του, όχι μέσω των δηλώσεων του (σπάνια προσφέυγει σε τέτοια τακτική) αλλά μέσω των κινήσεών του. Στο παιχνίδι του Γ. Καραϊσκάκης υπήρξε μία κίνηση του Πορτογάλου, που έδειξε πάρα πολλά τόσο για το μέλλον δύο παικτών όσο και για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Αναφερόματε στην απόφασή του κόουτς να ρίξει στο παιχνίδι, όταν η μπάλα... έκαιγε, τον νεαρό Αγκιμπού Καμαρά. Μπορεί η επιλογή του να τον δικαίωσε απόλυτα, όμως το «λογικό» θα ήταν να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ένας εκ των Βρουσάι ή Ραντζέλοβιτς. Πρόκειται για παίκτες με πολλές εμπειρίες, οι οποίοι μάλιστα αρέσουν πολύ στον Μαρτίνς και για αυτό τους έχει δώσει και πολλές ευκαιρίες μέχρι τώρα. Ωστόσο, αμφότεροι συνεχίζουν να προβληματίζουν και φέτος και η εξέλιξη του νεαρού Καμαρά, τους βάζει νέα εμπόδια.

Ο Μαρτίνς λοιπόν, έχει διαπιστώσει πως ο Αφρικανός είναι πιο έτοιμος και παρά το νεαρό της ηλικίας του, δεν φοβήθηκε να τον εμπιστευτεί σε ένα τόσο δύσκολο και κρίσιμο σημείο. Προφανώς και η κίνησή του... έδειξε τους Ραντζέλοβιτς και Βρουσάι, οι οποίοι έχουν μείνει πίσω. Κι αν για τον δεύτερο υπάρχει το «ελαφρυντικό» του τραυματισμού, ο πρώτος σαφέστατα μέχρι στιγμής απογοητεύει. Τόσο με τις εμφανίσεις του όσο και με την εξέλιξή του.

Ο προπονητής των Πειραιωτών άλλωστε, περιμένει άμεσα έναν ακόμα εξτρέμ μετά τον Ονιεκούρου και η άφιξή του, θα... στέλει ακόμα πιο πίσω στην κατάταξη τους δυο παίκτες. Μάλιστα, πλέον έχει ανοίξει και πάλι η συζήτηση για τον δανεισμό ενός εκ των δύο, έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Αν έρθει η κατάλληλη πρόταση, από το εξωτερικό, τίποτα δεν αποκλείεται!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Άκυρο" από Μίλαν σε Ολυμπιακό για το μεγάλο κόλπο - Στο... στοχαστρο κεντρικός χαφ της Ίντερ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags