Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολιβιέ Εντσάμ: Το... όπλο του Μιλόγεβιτς για τη νέα ΑΕΚ - Οι πιθανότητες για Εντσάμ και το μεγάλο λάθος
| 2021-08-10 14:53:00

Το... όπλο του Μιλόγεβιτς για τη νέα ΑΕΚ - Οι πιθανότητες για Εντσάμ και το μεγάλο λάθος

Sportdog Team
Το... όπλο του Μιλόγεβιτς για τη νέα ΑΕΚ - Οι πιθανότητες για Εντσάμ και το μεγάλο λάθος

Οι εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα της Ένωσης, η... σκούπα του Σέρβου προπονητή και τι γίνεται με τον Ολιβιέ Εντσάμ. Υπάρχει περίπτωση να τον δούμε τελικά στην Ελλάδα;

ΑΕΚ - Ολιβιέ Εντσάμ: Στη δουλειά που καλείται να κάνει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρουσιάζοντας ουσιαστικά μία «νέα ΑΕΚ» αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μάλιστα, τόνισε πως οι οπαδοί της «Ένωσης» πρέπει να καταλάβουν πως ο Σέρβος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί μία ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα που δουλεύει μαζί τους ο προπονητής και μαζί με τις υπόλοιπες προσθήκες θα χρειαστεί ματς για να μπορέσει να «δέσει».

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου» μίλησε και για τα μεταγραφικά, όπως του Ελίασον και απάντησε στο αν υπάρχει πιθανότητα να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για τον Εντσάμ.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επαφή, για να δείχνει ότι υπάρχουν πιθανότητες να έρθει στην ΑΕΚ. Στο παρελθόν οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά, όμως από οταν σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις δεν υπάρχουν επαφές. Πάντως, για όσο δεν βρίσκει ομάδα, όλα γίνονται. Αλλά είναι μία περίπτωση παίκτη που δύσκολα δεν θα βρει ομάδα. Πάντως, η Ένωση θα έπρεπε να έχει κρατήσει καλές επαφές με τον παίκτη, ώστε εάν μείνει ελεύθερος, να έχει πιθανότητες. Δεν το έκαναν όμως. Για την ώρα, δεν υπάρχει κάποια επαφή πάντως, ούτε κάποια νεότερη συνέχεια στο θέμα», ανέφερε σχετικά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags